Интимно

Любовен хороскоп за 15 – 21 януари 2018

Обрат в любовния живот на Раците

15.01.2018г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Представителите на зодия Лъв ги очакват много хубави моменти в любовта, благодарение на Венера. В сряда, планетата ще се премести в сектора на връзките ви и ще остане в тази част на графиката до 10 февруари. Ако скоро сте срещнали някоя интересна личност, има шанс отношенията да се развият. Обвързаните Лъвове ще се радват на сладка любов.

Дева

Що се отнася до любовния живот на Девите, тази седмица те ще се чувстват така, сякаш са се качили на влакче в увеселителен парк! Новолунието ще окаже влияние върху техния сектор на романтиката и това ще им помогне да запазят любовните искри с някого, който е пленил сърцето им.

Но не са изключени обрати, обърквания. Въпреки това нова енергия се отваря към Девите в любовта, бъдете търпеливи.

Любовен хороскоп за 2018-а година

Везни

Любовта е във въздуха, уважаеми Везни! Ако сте необвързани, тази седмица може да има промяна по отношение на романтиката в живота ви. Венера ще се премести във вашия сектор на любовта и ще се задържи така до 10 февруари. Обвързаните представители на зодията ще се чувстват така, сякаш се влюбват отново един в друг, а някои ще започнат да правят и планове за бебе.

Скорпион

Ако скоро сте започнали връзка, тази седмица може да решите да представите новата си половинка на семейството. Необвързаните скорпиони ще получат предложение от приятел за ново запознанство, не го отхвърляйте. Той или тя може да се окаже вашето перфектно съвпадение.

Коментирай