Интимно

Брак без секс – какво да правя

06.11.2008г. / 09 56ч.
Аз жената
Брак без секс – какво да правя

Макар и рядко се случва – той е перфектният съпруг и баща, купува й цветя, занимава се с децата, пазарува, грижовен е. Но ... в секса нещата куцат. Загубил е интерес. Често жената в такъв случай си мисли, че има друга. Но това не винаги е така. Какво да се направи в подобни ситуации?

Кръшкане. Може би най-лесният, но и най-неправилният изход е да си намери друг мъж, само за секс. Но това не винаги е решение, още повече не е вярното решение, защото води до много и различни последици.

Съблазняване. Въпреки рутината на брака жената следва да е винаги съблазнителна и да полага усилия да се харесва на съпруга си, за да е с него и “на една вълна”. За целта е добре да се търси разнообразие в секса, да се изпробват различни неща, да се полагат достатъчно грижи за себе си и за взаимното удоволствие.

Търпението. Най-пасивният изход в подобна ситуация е търпението. Не е ясно дали това е правилно решение, но в крайна сметка всяка жена решава за себе си.

Имате коментар по темата? Заповядайте в нашия форум, за да си поговорим.

* * *

На 48 без мъж до себе си
Как да запазим потентността?
Сексът вече не е интересен

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
ели ( преди 11 години )
мисля че вече няма истински мъже, капитализма ги унищожи,защото безработицата и това, че вечно са несигурни ги направи пълни нещастници, а покрай тях и жените, които страдат от липса на секс, а освен това вече има много ***
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 0 rate down comment
Мъж ( преди 11 години )
А как е, жената до теб да те обича и да и с прави секс два пъти в месеца. Не ми стига Какво да правя?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13 rate up comment 24 rate down comment
ROSSI ( преди 11 години )
Всички мъже са абсолютни ***.Един не става за нещо.То бива апатия,то бива безразличие към секса,но чак толкова бива ли.Иначе се заглеждат в пазвите на чуждите жени,а собствената си изобщо даже не я поглеждат,какво остава да я пожелаят.Иначе се правят на големите тежкари.Простаци такива,чума да ги тръшне,гръм да ги удари всичките.Господи като гърмиш защо не ги трепеш,Господи катд валиш защо не ги удавиш!?!?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 0 rate down comment
Красимир ( преди 11 години )
Вече 4та година не правим секс със съпругата си а през последните 3 години тя беше станала много глям приятел с един мой уж голям приятел.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
selina ( преди 11 години )
Nap6lno vi razbiram momi4eta,ot 3god sme jeneni a ot 5 zaedno.i az kato vas probvah kakvo li ne i ne stava,sega s6m re6ila da hodim po 4esto n9k6de izv6n grada,da go razse9 ot problemi,rabota,pari.ne misl9 da se predavam za6toto go obi4am.i ne misl9 4e ima druga za6toto znam 4e i toi me obi4a.pojelaite mi uspeh i az vi go jela9 ot s6rce
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
мила ( преди 11 години )
Здравейте,аз имам друг проблем...мъжът ми е прекрасен, обича ме много и прави всичко за мен, но моето сексуално влечение към него изчезна. От месеци не сме правили секс. Опитвм се, но не се получава. Дайте сувет, моля ви.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Daniela ( преди 11 години )
zdraveite razbiram vi no ne mislia 4e izneviarata 6e ni re6i problema az li4no bez da izpitvam niakakvi 4uvstva ne moga da si legna s niakogo prosto zaradi sporta
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Някой ( преди 11 години )
Заедно сме по-малко от 2 години, още от самото начало имаше външни фактори, които ни спираха от същински акт(изключение са един два пъти, които небяха достаътчни дори да разберем дали си подхождаме), беше адски неприятно и за двамата, но се успокоявахме, че това е временно, и скоро всичко ще е ок. След 3-4 месеца всичко което ни спираше вече беше ок, но не и в действителност. Много рядко след това е взимал нещата в свои ръце. Обичаме се много, той е мъж мечта, грижи се за мен, живеем заедно, помага ми във всичко, но не ме възприема като секуален обект... Говорили сме много пъти, полагали сме и усилия, но след такива разговори се подтискаш от напрежението дали нещата ще се получат и става по-лошо, мислили сме за раздяла,но колкото повече говорим за секс толкова по-зле се чувства той... Най-лошото е, че разбира колко зле се чувствам аз от това, че се чувствам нежелана, на него също му е много тежко без секс. По-рано и двамата имахме дълги връзки, в които сексът е бил приоритет. Много ми е тежко, немога без него, но и без секс, ще полудея. Станала съм апатична, без самочувствие, имам чувството, че е изписано на лицето ми. Винаги съм била много сексуално активна и никога не бях страдала от липса на мъжко внимание и дори предложения. Сега се чувствам като най-ужасното същесто, и си мисля, че вече никой не би изпитал желание към мен, а дори и да се случи си мисля, че ще донеса само разочароване на партньора си, просто без самоувереност няма как да има хубав секс.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Тонита ( преди 11 години )
здравейте,на всички чета и си мисля не съм единствената с този проблем,опитах почти всичко ,но уви отново не се получава.Откакто забременях секса за нас стана табу и така вече 2 години.Първо си мислех,че страх от това че съм бременна,след това от това,че съм родила скоро (имах здравословен проблем в следствие на раждането лекарска небрежност),но и това отмина имам чувството,че е безразличен не само към мен,но и към всяка друга жена.Моля за съвет,ще бъда безкрайно благодарна на тези ,които ми откликнат компетентно!Надявам се жените,които са се сблъскали с този проблем да ме разберат.Благодаря ви предварително.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Мо ( преди 11 години )
Хе, интересно, при нас той има основания да се оплаква, че е без секс. Работи като побъркан, спортува после и като си дойде хайде да скачаме. А иначе е имало вечери, в които и 1 дума не издумва - ни на мен ни на детето. Е, какво да ме трогне или впечатли, никаква заинтересованост, всички проблеми ги отминава с мълчание. Няма разбирателство, няма и взаимност, за какво ми е секс, аз пък от човек до себе си имам нужда, а не от секссимвол, по който си падат колежките му...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар