Ако не правите заедно тези 5 неща, не сте един за друг

Има ясни показатели, които да ни ориентират

17.05.2024г. / 10 24ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Понякога в една връзка можем да стоим дълго, преди да разберем, че отношенията са изчерпани или че просто с този човек не сме един за друг. Колкото и банално да звучи, в крайна сметка, всеки от нас иска да е щастлив и обичан. И ако не се чувства така, е по-добре да напусне тези отношения, за да намери хармония някъде другаде.

Има някои ясни показатели, които ни ориентират дали с партньора ни сме наистина един за друг. И ако те отсъстват във връзката ни, ясно е, че бъдещето няма да е розово. Вижте кои са те:

Не се смеете заедно

Смехът е здраве, смехът е обич и прилив на хормони на щастието в нашето тяло. Ако с вашия партньор все по-рядко се смеете заедно или пък смехът никога не е бил съществена част от връзката ви, помислете дали искате такива безрадостни отношения. Животът е твърде кратък и минава много бързо, за да го изживеем без споделени усмивки с любимия.

Свързани статии

Не планирате заедно

Ако във вашата връзка липсват съвместни планирания, обсъждания на нещата, които искате да правите в семейството или работата си, това е симптом за дисбаланс в отношенията. Една здравословна връзка, колкото и условно да е това определение, се нуждае от взаимност и споделеност. А ако плановете ви не включват мнението на партньора, за какво сте с него/нея изобщо?

Не разговаряте

В една любовна връзка е ясно, че сексът и страстта с времето стават по-умерени и утихват, не са както в първите години. И в тези вече по-улегнали години това, което поддържа връзката е общуването. Ако с партньора не разговаряте, не обсъждате и не споделяте нещата, които ви вълнуват, все по-малко "лепило" ще остава във вашата връзка и бъдещето ѝ няма да е никак розово.

Не се подкрепяте в трудни моменти

Всеки човек има нужда от окуражаване и рамо, на което да се облегне в тежък момент. И най-логично е в такива житейски ситуации, човекът, с когото сме най-близки, да ни подкрепи най-много. Ако обаче във вашата връзка не усещате тази подкрепа, замислете се нормално ли е това? Искате ли да те в отношения с човек, който игнорира тъгата и болката ви? Мисля, че не.

Свързани статии

Не си прощавате

Човешко е да грешим, божествено е да простим, гласи една мъдра мисъл. А в една интимна, любовна връзка кой не е прегрешавал или стъпвал накриво, по един или друг начин? Прошката е съществен елемент в отношенията ни с другите, а най-вече с човека, с когото споделяме живота си. Ако не умеете да си прощавате някои от тези неволни грешки, може би не сте един за друг.

Свързани статии

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Anonimen ( преди 2 месеца )
Ei interesen narod vsicko iskat da znayat da napises nesto
отговор Сигнализирай за неуместен коментар