Меню

Уикенд супа с джолан

16 февруари 2011 | 10:40 | Аз жената
3 от 1 гласа
Добави в любими
1,5 кг джолан 
3 с. л. масло 
3 картофа 
1 морков 
1 глава лук 
1 резен целина 
пащърнак, чесън, кимион, сол

Продукти
Приготвяне

Радина Стоева, Пловдив

Приготвяне:
Сваряваме джолана във вода, в която поставяме лука, целината, пащърнака, картофите, моркова и подправките. Когато месото се свари, изваждаме го, отделяме и връщаме в бульона. Поднасяме с изпържени хлебни кубчета, поръсени с леко лют червен пипер.

Снимка: freeimages

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай