Готварство

Лазаня с кайма

Лазаня с кайма
Продукти:
1 пакет кори за лазаня 400-500 г кайма около 300 г домати от консерва 350-400 г кашкавал олио черен пипер
Приготвяне:

Запържете леко каймата в няколко лъжици мазнина, след което добавете подправки по избор. Редете в дълбока тава последователно: кори, кайма, настърган кашкавал или сирене, отново кори и накрая част от нарязаните на дребно домати Повтаряйте, докато свършат продуктите. Увийте тавата с фолио и изпечете лазанята за около 40- 45 минути в не много силна фурна.

Рецептата е от конкурса „Какво сготвих днес“

Опитайте още:

Сигнал за нередност в статията

Изпрати

Изпращане на статия

Изпрати


Коментари 1

Напиши коментар
  • 1

    Dani

    преди 1 година

    Zdraveite,pregledax retzeptata i zabelyazah,che e nepulna.Az ot godini pravya lazanya.klasicheskata lazanyata se zaliva s byal sos,porusva se s kashkaval i togava se peche.Inache korite za lazanya zagaryat i nishto ne se poluchava.

Напиши коментар

Моля, въведете кода в полето *

Изгодни оферти

Puls

Tialoto