Меню

Пържоли с грах и сирене

17 септември 2005 | 17:59 | Аз жената
4 от 3 гласа
Добави в любими
Продукти за 4 порции: 
4 свински пържоли 
1 голяма консерва грах 
1 опаковка топено сирене (120-150 г) 
2-3 лъжици олио 
копър 
черен пипер 
сол

Продукти
Приготвяне

Приготвяне:

В йенска тенджерка поставете олиото и обработените със сол и черен пипер (на вкус) пържоли в един ред. Добавете 1/2 чаша вода и поставете във фурната за около 25 минути. Извадете и добавете цялата консерва грах (с водата й), както и сиренето. Върнете във фурната за още около 10 минути. След изваждане поръсете със ситно нарязания копър. Добър апетит!

Снимка: thinkstock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Светла Стоянова ( преди 1 година )
На снимката защо има картои, след като в рецептата ги няма ?!....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Божидара ( преди 9 години )
още не сме пробвали рецептата, харесвани на вид и дано го приготвим добре ! поздровления за визията!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар