Готварство

Сочно телешко в гювече

Сочно телешко в гювече
Продукти:
500 г телешко месо 150 масло или зехтин 2 големи глави лук 4 чушки яйца 1 кофичка кисело мляко сол, черен пипер телешки бульон
Приготвяне:

Месото се нарязва на малки парчета, а лукът и чушките на ивици. На дъното на гювечето сложете мазнината и след това наредете парчетата месо и зеленчуците, долейте и малко бульон. Овкусете със сол и пипер и сложете да се пече в умерена фурна. Когато месото омекне, го залейте със смес от кисело мляко и яйца и допечете до готовност на месото.

Снимка: Sxc.hu

Опитайте още:

Сигнал за нередност в статията

Изпрати

Изпращане на статия

Изпрати

Коментари 0

Напиши коментар

Напиши коментар

Моля, въведете кода в полето *

Изгодни оферти

Puls

Tialoto