Меню

Брускети с прошуто

28 септември 2013 | 11:00 | Михаела Лазарова
5 от 6 гласа
Добави в любими
1 франзела
250 г прошуто
3 домата
магданоз, розмарин
50 мл зехтин
сол

Продукти
Приготвяне

Нарежете франзелата на филийки, които да са малко по-дебели (може да ги нарежете и напречно). Намажете ги със зехтин, поръсете леко сол и ги сложете да се запекат до златисто.

Отделно в купичка смесете зехтина, нарязаните магданоз и розмарин, доматите, нарязани на ситно и малко сол. След като филийките са изпечени, намажете с тази смес всяка от тях и отгоре сложете по едно парче прошуто.

снимка: Sxc.hu

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай