Меню

Пилешки бутчета с топено сирене, гъби и картофи

2 юни 2019 | 05:30 | Михаела Лазарова
4 от 7 гласа
Добави в любими
6 пилешки бутчета
1,5-2 кг картофи
1 кг пресни гъби
500 мл сметана за готвене, но не сладка
50 г масло
2 глави лук
200 г топено сирене, като може да комбинирате и със синьо сирене
сол, черен пипер на вкус

Продукти
Приготвяне

Бутчетата се слагат в тавичка или йенски съд, който предварително е намазан с малко масло. Гъбите, лукът и картофите се нарязват и се слагат при месото. Заливат се със сметаната и се слагат във фурната при около 180 градуса. Когато месото и зеленчуците са почти готови се добавя и топеното сирене, нарязано на колелца.

Опитайте още:

Снимка: Sxc.hu

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
li239 ( преди 10 години )