Меню

Пълнени картофи с колбас и кашкавал

26 октомври 2014 | 11:50 | Михаела Лазарова
Добави в любими
2 големи картофа
200 г колбас по желание
150 г кашкавал или пармезан
1 малка глава лук
черен пипер
масло
4 яйца

Продукти
Приготвяне

Най-напред сварете или изпечете картофите цели (нека да останат ненапълно сготвени в средата, за да не се разпаднат). Ако ги печете, завийте ги предварително в алуминиево фолио за печене. След като са готови, оставете ги да се охладят, а след това ги разрежете през средата по дължина.

Издълбайте малко от вътрешността им и я сложете в купа. Към нея добавете нарязания колбас, лука, черен пипер и пармезан или кашкавал. Разбъркайте, напълнете картофите, но не ги препълвайте. Сложете им по едно малко парче масло и чукнете в тях по едно яйце. Отново ги запечете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност.

Снимка и идея: Homecookinginmontana.blogspot

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай