Меню

Празнична пилешка салата

10 ноември 2015 | 09:26 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
4 чаши варено пилешко, нарязано на едри парчета
1 чаша майонеза "Краси"
1 чаена лъжичка червен пипер
1 и ½ чаши сушени боровинки
1 чаша целина, нарязана на кръгчета 
2 стръка пресен лук, нарязан
½ чаши зелена чушка, нарязана
1 чаша смлени орехи
1 чаена лъжичка сол
1 чаена лъжичка черен пипер
30 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Всички продукти се смесват и се овкусяват с подправките. По желание се добавят и зехтин и оцет.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай