Готварство

Агнешко със спанак

Агнешко със спанак
Нарежете на късчета 1 кг агнешко месо. Сложете го в тенджера със 5-6 стръка нарязан пресен лук, 5-6 лъжици олио, 1 лъжичка червен пипер и сол на вкус. Залейте го с 1 чаша гореща вода и сложете да ври. Когато месото омекне сложете 1 кг ситно нарязан спанак. Оставете яденето да ври на тих огън. Малко преди да го свалите от котлона прибавете една лъжица брашно размита в 1/2 чаша вода и една връзка пресен магданоз и малко джоджен.
Сервира се с кисело мляко.

Сигнал за нередност в статията

Изпрати

Изпращане на статия

Изпрати

Коментари 0

Напиши коментар

Напиши коментар

Моля, въведете кода в полето *

Изгодни оферти

Puls

Tialoto