Здраве и красота

Подходящи цветове спирали за по-къси мигли

Ярките цветове ще подчертаят цвета на очите ви и ще направят миглите по-красиви

05.06.2014г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Пролетта и лятото са сезони, в които добавяме повече цветове в облеклото, маникюра и грима. Тенденциите в грима за пролетно-летните месеци са ярки цветове при червилата, сенки в сребърно, златно, пясъчно, тюркоаз, корал, очна линия в ярки цветове.

При спиралите освен класическите цветове, има още няколко добри предложения, които може да пробвате, ако миглите ви са по-къси. Вижте как да ги направите да изглеждат красиви, плътни и оптически по-дълги.

Неонови цветове

Неоновите цветове правят маникюра да изглежда различно красив. Същото е и с миглите. Неоновата спирала е подходяща за по-късите мигли, особено през летните месеци. Забравете за черното и кафявото и добавете повече неоноворозово, зелено, синьо, които са само част от цветовете, които може да опитате.

Ярки цветове

Спиралата в ярки цветове е част от тенденциите в грима вече няколко сезона подред. Особено актуални са цвят череша, корал, зелено, синьо. Нанесена върху миглите тя придава индивидуалност, елегантност и прави късите мигли забележителни.

Цветните спирали са особено подходящи за онези от вас, които са с пъстри, сини или зелени очи. Красивите цветове ще подчертаят цвета на очите ви, тена на кожата, затова не пропускайте да закупите нещо по-цветно за това лято.

Прозрачна спирала и такава с лек блясък

Най-лесният начин да направите миглите си подредени е като им добавите малко прозрачна спирала. Предлагат се и такива, които са с лек блясък. Те са идеално решение за дамите с по-къси мигли, които не обичат особено да се гримират и за дните, в които събирате слънчев загар на плажа. Отблясъците ще направят миглите ви по-красиви и дълги.

Сребърна и златна спирала

Сребърните и златни нюанси са хитови през пролетта и лятото на 2014 година. Те ще присъстват в сенките за очи, ружовете, като лек акцент в червилата и в спиралите за мигли.

Свързани статии

Добавете красиви сенки и сребърна или златна спирала, която да уплътни и издължи миглите ви, които ще имат един деликатен отблясък.

Златната и сребърна спирала са чудесно допълнение и към вашите актуални за сезона обемни бижута с камъни, злато и сребърно.

Бяла

Бялата спирала е сравнително рядко използвана от дамите. Но тя може да направи късите мигли да изглеждат по-дълги. На дневната слънчева светлина те ще изглеждат по-лъскави и блестящи.

снимка: reuters

Коментирай