Здраве и красота

6 звездни трика за красота

Хали Бери бори целулита с кафе

20.10.2014г. / 13 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато гледаме как едни от най-красивите жени в шоубизнеса дефилират по червения килим, винаги се възхищаваме на тяхната безупречна визия.

Зад нея се крие не само скъпа козметика и процедури, но и някои лесни и евтини трикове. Вижте 6 звездни трика за красота, които може да опитате и вие.

Лиса Рина

Въпреки че красавицата очевидно се е подложила на естетични интервенции, за да бъдат устните й още по-пухкави и изкусителни, тя се доверява на етеричното масло от канела. То не само действа хидратиращо върху кожата на устните, но подобрява притока на кръв към тях. Добавете го към вашите гланцове, червила или го нанасяйте върху устните си преди да нанесете червило.

Катрин Зита-Джоунс

Актрисата винаги е привличала вниманието към себе си с красивите си буйни и гъсти коси. Нейният евтин трик за лъскава и здрава коса е бирата. Преди да измие косата си, тя нанася в корените с леки масажни движения бира (която е добре да бъде със стайна температура). Престоява в продължение на 15-20 минути и след това косата се измива с шампоан.

Миранда Кер

За да придаде повече блясък на погледа си, Миранда нанася обикновен балсам за устни при вътрешните ъгълчета на устните. Друг трик, който използва, за да намали подпухналостта на очите си, е поставянето на предварително изстудени лъжици върху и под клепачите си. Явно нейните трикове наистина работят, защото красавицата винаги изглежда много свежа и отпочинала.

Денис Ричардс

Денис прави дълбоко подхранване на косата си с помощта на добре узряло авокадо. Тя нанася пюре от него, от корените по дължината на косата. Авокадото се комбинира с малко зехтин. Маската трябва да престои 20-30 минути и след това косата се измива с шампоан.

Хали Бери

Хали Бери е намерила своя формула за поддържане на безупречна кожа на тялото в борбата с целулита.

Свързани статии

Към душ гела си актрисата добавя смляно кафе. Кафето, което е богато на антиоксиданти, не само нежно ексфолира кожата й, но подобрява притока на кръв, има стягащ ефект и намалява появата на целулит.

Марая Кери

Певицата също има свой трик, с който естествено увеличава обема на устните си. Също като Лиса Рина, тя се доверява на етеричните масла. Към своите балсами за устни Марая добавя няколко капки масло от мента, което също подобрява притока на кръв към устните.

Снимка: Reuters

Коментирай