Конкурс

Наградените авторки в конкурса „Любовни есенни рими“

Стиховете от конкурса „Любовни есенни рими“, чиито авторки получават награда

13.11.2012г. / 10 03ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Скъпи дами, споделяме ви, че имахме удоволствието в продължение на един месец да четем и публикуваме любовни есенни стихове, а и не само есенни, и това за нас наистина беше удоволствие, надяваме се, че и за вас.

Без да имаме претенциите на професионални литературни критици, осмелихме се и си позволяваме да определим пет от авторките, които получават по една книга от Az-jenata.bg.

И така те ще получат по една книга, за спомен, като знак на внимание и благодарност, а пък всички, които попаднат на сайта или са редовни читатели, ще могат свободно да четат всичките стихове, които са пъстри като самата есен. Линкове към всички тях има най-долу.

Молим авторките, чиито имена (или псевдоними) са по-долу, да ни изпратят на имейл konkurs@az-jenata.com своя точен пощенски адрес, заедно с пощенския код и телефон за връзка, за да им изпратим наградите:

А ето и връзки към всички стихове от есента на 2012 г.:

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Катя Андреева ( преди 11 години )
Поздравления за Камелия и Биляна, които ни поднесоха поезия със собствен стил. За другите призьорки ще спестя суперлативи...Биляна не познавам лично и затова ще кажа оттук, че ме зарази с експресивността и оригинално поставената фраза, затова си направих труда да потърся нейни неща в интернет, още щом прочетох тук публикуваните... За Ками зная, че има огромен потенциал и дано това е стимул да го изяви по-ярко! От сърце: Честито, момичета!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар