Свободно време

Как да премахнете негативната енергия от себе си?

Използвайте силата на мисълта

26.05.2015г. / 12 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В живота на всеки от нас има ситуации, хора, които ни карат да се чувстваме некомфортно, изтощени, напрегнати. Тогава казваме, че усещаме тяхното негативно влияние. Кавгите, споровете, нечистите мисли към нас, пречат на благосъстоянието ни. Ето защо е добре да знаем как да се пречистим от негативна енергия.

Ако сте попаднали в ситуация на спор или след среща с определен човек се чувствате без енергия, измийте ръцете си под течаща вода, а най-добре си вземете душ или вана. Водата е в състояние да отнеме негативната енергия от вас и да ви накара да се почувствате по-добре.

Всяка дума, която отсрещната страна изпраща към нас, носи не само смисъл, но и определена вибрация. Когато чуете някой да ви ласкае, прошепнете си : „В добър час да се каже, в лош да се премълчи“.

Ако чуете някой да изпраща към вас думи, които вещаят нещастие, проклятие, не отговаряйте на тях. Отново прошепнете или си кажете наум „Вземи си ги обратно.“ В никакъв случай не пожелавайте лошо на другия.

Свързани статии

В момент, в който усетите рязък спад на силите, възвърнете бързо енергията със следната техника. Спрете до дърво за около минута. Задръжте лявата си ръка върху него (или върху дървен предмет) и си представете, че се свързвате с неговата сила. Използвайте силата на мисълта и прошепнете или си кажете наум: „Вземи от мен всички негативни енергии.“ Опитайте се да се отървете от лошото мислене и веднага след това ще почувствате лекота в тялото си.

Друг ефективен метод за премахване на лоша енергия е с кибритена клечка. Запалете една и си представете, че това, което тя излъчва отнема всичките отрицателни вибрации от вас. Изгорете клечката изцяло.

 

Коментирай
Свободно време