Свободно време

Хороскоп за месец юни 2015

Юни ще бъде динамичен

01.06.2015г. / 17 30ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

С настъпването на новия месец поглеждаме към звездната карта, за да видим какво предвиждат звездите. Ето какво ви очаква през месец юни.

Овен

Колкото и да ви се иска, нещата няма да се случват бързо. Ще се наложи да отделяте много повече време от обикновено за оформяне на разни документи и това никак няма да ви хареса. Предстои ви да обсъждате важни въпроси с партньорите си, като в случая думата „партньори“ е употребена най-общо и включва всякакъв вид взаимоотношения – от лични до бизнес.

Работата ви едва ли ще е белязана с огромни успехи, но и сериозни затруднения не се очакват. Финансовото ви положение е стабилно, физическата ви форма – също. Що се отнася до любовта и романтиката, там ще се наложи да се постараете и да дадете воля на въображението си.

Любимият човек има нужда от вниманието ви, време е да излезете от рутината и да освежите отношенията.

Телец

Вие принципно нямате навика да бързате, но сега е желателно да работите много по-старателно и методично от обикновено. Вторачвайте се в детайлите и не се надявайте на светкавични резултати. Ще реализирате всичките си замисли, но крачка по крачка и преодолявайки поредица административни пречки.

В момента напредъкът ви като цяло зависи от умението да контролирате емоциите и да следвате правилата. Може да е досадно, но създаденото ще е стабилна база за дълъг период от време напред. Едва ли ще имате финансови затруднения, даже напротив. Не е изключено да получите допълнителни приходи от сделка с недвижимо имущество, от наследство или от договор, който вече сте реализирали.

Можете да разчитате на близките си безусловно. Ще ви подкрепят не само с идеи, но и с всичко останало, което ви е необходимо.

Близнаци

Преди да се захванете с каквото и да било е задължително да обмислите и стратегията, и тактиката си на работа. Няма да стигнете до никъде, ако правите ту едно, ту друго хаотично и в безпорядък.

Ще трупате грешка след грешка, след което ще се чудите как да оправите нещата. Избягвайте спонтанните решения, хрумнали ви в момент на ентусиазъм, защото ще претърпите финансови загуби, а може да засегнете и чужди материални интереси. Следвайте логиката на събитията. Няма как да прескочите един етап и да стигнете веднага до крайния резултат.

В крайна сметка ще се справите с набелязаните задачи предимно благодарение на богатото си въображение, но не прекалявайте с разходите, защото финансовото ви положение е нестабилно. В личен план са възможни неприятности, предизвикани от факта, че лишавате близките си от внимание и пренебрегвате мнението им.

Рак

През месеца ще се наложи да се справите с няколко важни задачи и не се учудвайте, ако усетите изтощение и отпадналост. Ще е добре при възможност да ползвате поне няколко дни отпуск. В случай, че не ви се получава, то отделете време за любимите си занимания в почивните дни.

Ще се наложи да стопирате част от старите задачи за известно време и това няма да ви е особено приятно. Въпреки това не пришпорвайте ситуацията, във ваша полза е да изчакате. Обстоятелствата ще се променят.

Обстановката на работното място на моменти ще е доста тягостна. Не позволявайте да ви въвличат в интриги и не преживявайте чужди емоции. Ще навредите на личните си позиции. Финансовото ви положение е леко нестабилно, така че намалете разходите. Едва ли ще получите приходите, които очаквате.

Лъв

Едва ли ще се наложи да се справяте с някакви сериозни проблеми, но пък и не очаквайте кой знае какъв напредък на проектите си. Отделете време за приятелите и намерете начин да възстановите старите контакти.

Ще имате възможност за срещи с приятели или колеги, които от години не сте виждали. Организирайте ги в неформална обстановка. Важно е да разберете кой с какво се занимава и докъде е стигнал в професионален план.

Така ще си осигурите подкрепа за своята работа, ще почерпите от чуждия опит, ще си спестите грешки или поне ще получите полезна информация по различни въпроси.

Не е изключено да ви отправят и интересна оферта за някакво ново занимание. Във финансов план промени не се очакват, приходите и разходите ще са в рамките на предвидимото. Споделяйте преживяванията с близките и се съобразявайте с препоръките им. Тяхната преценка е по-обективна от вашата собствена.

Дева

В професионален план едва ли ще имате сериозни спънки, но що се отнася до личните взаимоотношения, то има голяма вероятност да преживеете някакво разочарование или най-малкото неприятни емоции. Действайте самостоятелно.

Може да изслушате разни мнения и съвети, но се постарайте да си създадете ясна концепция, да я следвате и да взимате решения на база собствените си аргументи. Съобразявайте се с практическите детайли и с настроението на събеседниците си. Ще напреднете сравнително бързо, ако всъщност действате достатъчно бавно и предпазливо.

Всеки опит да изпреварите събитията ще ви върне назад. Не разчитайте на колегите и не вярвайте на обещанията им. Може да имат добри намерения, но вероятността да допуснат грешка за ваша сметка е огромна, така че по-добре не залагайте на чужда намеса. Финансовото ви състояние е леко нестабилно, не прекалявайте с разходите. В личен план противоречията ще са нелогични и досадни.

Коментирай