Свободно време

Хороскоп за месец юни 2015

Юни ще бъде динамичен

01.06.2015г. / 17 30ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Везни

Личните отношения ще са основният източник на тревога. Част от партньорите или близките ще реагират с непривично безразличие на трудностите ви или поне на желанието да ги споделите. Не драматизирайте ситуацията. Най-вероятно те също си имат своите проблеми, но знаейки колко сте чувствителни и емоционални, не желаят да ви занимават с подобни въпроси.

На работното място няма да се случи нищо ново и непознато, задълженията ви ще са в рамките на предвидимото. Ако очаквате от някъде допълнителни финансови постъпления или някаква материална придобивка, няма да ги получите. Не се надявайте и на печеливша търговска сделка. Бъдете по-скоро предпазливи, защото вместо печалба може да претърпите загуба или да попаднете в неприятна ситуация.

Разпределете средствата си така, че да разплатите задълженията си, ако имате такива. Ще се наложи да се погрижите за близък, който има здравословни проблеми.

Скорпион

Предстои ви месец, изпълнен с динамични събития. Част от тях ще са източник на отрицателни емоции и психическо напрежение. Ще са свързани предимно с много близки роднини или членове на семейството, а и ще отнемат доста от личното ви време. Що се отнася до бизнеса или професионалните задължения, то първоначално ще довършите важен проект, а след това вероятно ще разширите сферата си на влияние.

Постарайте се да действате екипно. Изслушвайте чуждото мнение, независимо дали имате пред вид да се съобразите с партньорите си или не. За тях е важно да знаят, че са полезни и не бива да им отнемате това усещане.

Що се отнася до финансите ви, трябва да сте методични и да харчите умерено. Вероятно ще се наложи да направите допълнителни разходи. Може да се лишите от някои развлечения, но ще е временно и ще си заслужава.

Стрелец

Няма да усетите как ще си излети този месец. Ежедневието ви ще се „върти на бързи обороти“. Ще реализирате напредък във всяка дейност, с която сте се захванали. Може да е бавно, но ще е нещо. Анализирайте действията на деловите си партньори и не им се доверявайте прекалено.

Част от тях са прекалено ангажирани със собствените си задължения и може да реагират на вашите съвсем формално, с което несъзнателно да ви подведат.

Наблюдавайте също така реакциите на колегите си. Има вероятност да ви въвлекат в интрига. Във възможностите ви е да се предпазите. Що се отнася до личните взаимоотношения – там трябва да сте готови на компромис. Всеки от близките ще ви занимава със собствените си капризи, които всъщност не сте в състояние да удовлетворите, а и няма смисъл да го правите.

Постарайте се да ги убедите в позицията си без да прилагате силови методи. Балансирайте приходите и разходите си, за да избегнете необходимостта да търсите заеми или да разчитате на финансова помощ от близки.

Козирог

Новите задължения ще са сравнително малко и няма да ви затруднят. Използвайте наличното свободно време за да се върнете към старите проекти и да отстраните евентуалните грешки. Анализирайте причината за допускането им.

Това ще ви спести подобни пропуски за в бъдеще. През този месец не е подходящо да разширявате бизнеса или да променяте работното си място. Възможно е да ви натоварят за известно време с чужда задача. Не се противопоставяйте. Ще е полезно, защото ще получите важна информация, свързана със собствената ви работа, благодарение на която ще си спестите леки неприятности.

Във ваша полза е да се заемете с онова, което другите отказват да направят. Работата ви ще бъде високо оценена не само емоционално, но и материално. Допълнителните приходи, доколкото ги има, ще ви позволят да си създадете приятно развлечение и да се заредите с положителни емоции за дълго.

Свързани статии

Водолей

Бъдете предпазливи, ако имате намерение да внасяте някакви новости в работата или бизнеса си. Не пристъпвайте към окончателни действия, ако имате дори капчица съмнение в крайния резултат. Връхлитат ви какви ли не оптимистични идеи, обаче е желателно да подхождате прагматично към решаването на материалните въпроси.

Хрумвания, които на вас ви изглеждат иновативни и печеливши най-вероятно няма да бъдат посрещнати с ентусиазъм от партньорите или шефовете ви. Което не значи, че трябва да се откажете, а че трябва да се замислите за подробностите и крайния резултат.

Не се нагърбвайте с неизпълними обещания. Ще навредите на позициите си. Въздържайте се от необмислени разходи, допълнителни приходи не се очакват.

Риби

Разпределете времето си така, че да редувате работа с почивка през равномерни интервали в рамките на месеца. По същия начин редувайте физическото с умственото натоварване. Разпределяйте справедливо времето си между професионалните и семейните задължения.

Направите ли го, то ще си осигурите един спокоен месец, изпълнен с малки, но приятни развлечения, оптимистично настроение и равномерно изразходване на енергията. Това е единственият начин да си осигурите така желаното и необходимо за вас душевно равновесие, да избегнете конфликтите и да действате продуктивно.

Ще се справите и с някои дребни битови задачи у дома. Много е вероятно да получите допълнителни приходи.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Снимки: istock

Коментирай