Свободно време

Фаталните хубавици в зодиака

Дамите родени под знака на зодия Стрелец се отличават със спортна фигура и красиви коси

04.06.2015г. / 13 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Женската красота има различни измерения. Според звездната карта и изчисленията на астролозите, дамите родени под 5 зодиакални знака се отличават с красота, сексапил и магнетизъм. Вижте кои са фаталните хубавици в зодиака.

Овен

Дамите родени под знака на Овен имат силно изразени черти на лицето, които трудно се забравят. Много често те са брюнетки със светли очи и разбира се перфектна фигура. Външният им вид е в съответствие на силата и енергията, която притежават.

Другото тайно оръжие, с което печелят възхищението на силния пол е копринено гладката кожа, която веднъж докосната, оставя необикновени спомени.

Лъв

Осанка, която няма как да не бъде забелязана. Грациозност, за която завиждат много жени. Лъвиците са не само фатални хубавици, те владеят майсторството наречено флирт. Отличават се с красиво изваяни крака, безупречен стил, много и разнообразни таланти, природна красота и чар.

Бягат от клишетата във всяко едно отношение и именно с това успяват винаги да привлекат вниманието към себе си. При тях скромността определено липсва, но и за какво им е, те са толкова прекрасни.

Скорпион

Жените Скорпиони също се отличават с интересна физика. Широки рамене, стройни крака, впечатляващи линии на очите, пухкави и чувствени устни и не на последно място красиви коси.

Едно от тайните им оръжия е именно пленителната коса, с която знаят как да си играят, когато имат насреща си интересен обект от мъжки пол. Имат изтънчен вкус и когато решат да ви спечелят, знайте, че е почти невъзможно да не попаднете в чара на тези фатални хубавици.

Стрелец

Дамите родени под знака на зодия Стрелец се отличават със спортна фигура, красиви коси и копринена кожа. Чертите на лицето са нежни, очите светли, а скулите и челото силно изразени.

Няма как да не ги разпознаете, защото те имат безупречен стил на обличане и винаги са в целия си блясък. Оригинални са в нравите си и лесно могат да откраднат мъжкото внимание. За тях може да се каже, че са звездите в зодиака.

Свързани статии

Водолей

И не на последно място в списъка на фаталните хубавици попадат родените под знака на Водолей. Те обикновено са средни на височина, имат красив равен тен на кожата, кръгли черти на лицето, малки длани и ходила.

Очите им излъчват нежност, а устните казват „Целуни ме!“. Жените Водолеи не отдават голямо значение на модата, защото под дрехите си са скрили тяхното най-голямо оръжие, което ги прави фатално красиви, а именно – женствените им форми.

Снимка: istock

Коментирай