Интимно

Секс трикове за връщане на страстта в дългата връзка

Как да разпалите искрата в леглото отново?

20.02.2016г. / 12 50ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дългогодишните двойки често имат сериозен спад в интимните отношения. Страстта е отминала, любовта се е трансформирала в нещо по-възвишено и сексът неминуемо е станал скучен и спорадичен.

За да върнете обратно страстта и желанието помежду ви ви трябват някои техники и трикове. Как да се върнете в играта?

Правете сутрешен секс поне веднъж седмично

Сутрешният секс е любим на мъжете, но не особено на жените. Въпреки това, дами, трябва да го преоткриете, защото той е страхотен начин за старт на деня. Можете да го направите бързо и шеметно. Няма по-зареждащо с енергия упражнение рано сутрин. Дори кафето няма да ви енергизира и събуди по-добре от сутрешния секс!

Изненадвайте партньора си

Страст се поддържа най-вече с изненади. За да разсеете скучното ежедневие в леглото, а и извън него, показвайте на партньора си, че мислите за него и че искате да го изненадате и впечатлите.

Посрещнете го гола, намазана със сметана на определени секси места. Направете му изненада като му приготвите любимата вечеря. Запалете свещи и направете дома по-уютен и предразполагащ към страстни игри.

Отделяйте поне една вечер седмично за осъществяване на фантазиите

Всеки човек има интимни фантазии, които невинаги споделя с партньора си, но му се иска. Поговорете и си определете ден, който ще е предназначен само за изпълнение на взаимните ви фантазии. Забавно е, а и сваля всякакви бариери.

Флиртувайте отново

Не е вярно, че флиртът е само за млади двойки или такива, които все още не са се свалили. Можете да флиртувате и с дългогодишния си партньор и в това няма нищо лошо, напротив.

Флиртът ще нажежи отново страстите между вас, ще кара партньора ви да ви пожелае на мига, а и ще ви държи в мислите му след като сте му направили мръсен намек, а после сте го пуснали да върви за работа.

Правете нови секс пози

Сивото ежедневие между завивките може да се разнообрази с по някоя нова поза от време на време. Един от най-големите убийци на страстта и желанието е еднообразният секс. Ако всеки път го правите мисионерската или най-много да смените с поза каубойка, вероятно няма да ви се прави секс толкова често.

Направете това предизвикателство – правете по една нова поза всяка седмица за разнообразие. Някои пози ще ви разпалят допълнително, други ще ви разсмеят, трети ще ви се сторят невъзможни за изпълнение, но едно е сигурно – ще се сближите невероятно много!

Направете секс на публично място като преди години

Младостта и необузданата страст ни кара да правим лудории. Ако сте го правили преди на места, където могат да ви хванат – направете го отново! Ще се почувствате отново на 20!

Пишете си секси съобщения

Възползвайте се от цялата възможност на модерните технологии. Пращайте си сладки картинки, емоджита, писъмца и сърчица. В приложенията за чат има толкова сладки начини да покажеш на любимия, че мислиш за него!

Предизвиквайте се взаимно

Независимо дали ще го правите на публично място или вкъщи насаме, предизвикването е истински забавна секси игра. Можете да го правите с думи, с изражение, с намеци или просто да сложите палаво пръст в устата си. Развихрете въображението си.

Правете сдобряващ секс

Лесно е да се каже, но пък защо да е трудно да се изпълни?! Сексът след скандал е най-вълнуващото и страстно преживяване за една двойка. Ако не сте го правили досега – убедете се сами!

Фотоматериал: Tumblr; Giphy; Wifflegif

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
До ...: МИЛА МОЯ.ПЪРВО- ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ.И ВТОРО КАТО НЕ ЗНАЕШ КАК ДА НАПИШЕШ НЕЩО ПОНЕ НЕ ГО ПИШИ..................
отговор Сигнализирай за неуместен коментар