Всичко за зодиите

С какво се отличават мъжете Овни?

Конкурентоспособни са и големи мъжкари

10.06.2016г. / 17 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След като разгледахме основните характеристики на нежните представителки на зодиака, време е да обърнем внимание и на господата. Първи в звездната карта са представителите на зодия Овен. Те са харизматични личности, притежават лидерски умения и не се страхуват да изследват неизвестното.

Имат добър външен вид и усет към модата. Въпреки че на моменти са ненужно инатливи, те притежават редица ценни качества, които ги отличават от останалите представители в зодиака. Споделяме някои от тях.

Мъжкари са

Мъжете родени под знака на зодия Овен винаги будят възхищение в представителките на нежния пол. Ако някой се опита да им навреди по някакъв начин, бързо ще усети гнева им. Мъжете Овни държат на думата си и на коректността във взаимоотношенията.

Страстни са, ако са силно провокирани могат да проявяват агресия и имат ненаситно его. Обичат да бъдат постоянно в движение, да спортуват, да пътуват.

Конкурентоспособни

Мъжете Овни могат да се справят във всякакви трудни ситуации. Винаги имат ясна и точна стратегия, чисти планове и са свикнали да се справят с напрежението. Независимо дали става въпрос за бизнес или любов, мъжете Овни винаги са готови за предизвикателството.

Тяхната кариера е мерило за постижения, които определено не им липсват. Те са родени с желанието за непременна победа и това винаги е видимо за конкурентите им.

Трудно намират голяма любов

Господата родени под знака на Овен трудно намират идеалната половинка. Едно е сигурно – винаги се насочват към най-желаните и привлекателни дами. Въпреки силното привличане е доста трудно да бъде задържано тяхното внимание.

Мъжете Овни търсят мистериозното в една жена, нещо, с което дадената дама би изпъкнала пред останалите представителки и ще задържи интереса им в дългосрочен план. Тъй като са големи романтици, тайно се надяват и половинката им да проявява повече креативност в любовната комуникация.

Като цяло в любовта са импулсивни и ако няма нещо наистина забележително насреща, сменят често своите партньорки. Когато се намират в сериозна връзка, обичат да поемат контрол. Ревниви са, но се стремят да не го показват.

Едни от най-добрите любовни взаимоотношения създават с представителки на зодиите Близнаци, Лъв, Водолей и Стрелец. Що се отнася до секса, мъжете Овни са страстни и обичат да експериментират.

Свързани статии

Внимателни с финансите

Характерно за импулсивните Овни е, че купуват това, което искат, но невинаги им е необходимо. Въпреки че може да изглежда несериозно, що се отнася до активите и инвестициите, мъжете Овни добре обмислят своите стъпки и са предпазливи.

За тях парите са средство за поддържане на свобода, независимост, ето защо те работят много, за да могат и да си осигурят добър стандарт на живот.

Снимка: Reuters

Коментирай