Свободно време

Седмичен хороскоп за 19-25 септември 2016

Дева – Основен за вас през тази седмица ще е финансовия въпрос

19.09.2016г. / 16 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица ни е подготвила редица изненади. Някои представители на зодиакалните знаци ще имат любовни вълнения. За други професионалните задачи ще са на преден план. Какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица вниманието ви ще е ориентирано основно към уреждане на личните отношения. Любовни, интимни, романтични, приятелски, роднински. Възползвайте се от момента. Бихте могли да изгладите недоразуменията, да възстановите стари връзки, поизлинели с годините. Не е изключено да присъствате на някаква родова среща, където с удивление ще установите, че не познавате голяма част от роднините си.

Телец

Енергетиката ви ще е стабилна, но имунната система може да ви подведе. В професионален план седмицата ще е спокойна, но усетите ли дори минимален сигнал за влошаване на здравословното ви състояние, потърсете съдействие от личния си лекар незабавно. Дейности, свързани с битовото устройство у дома, класиране на документи, взаимоотношения с държавната администрация ще ви се получават бързо и лесно.

Близнаци

Контактите ще са доста интензивни, не е изключено да реализирате няколко кратки пътувания във връзка с работата си. Увлечени в работа може да не обърнете внимание на думите или желанията на близките си, което определено ще създаде проблеми. Вероятността за случайна среща с бивша любов е голяма. Може да ви връхлети носталгия, но е по-добре да не се връщате към миналото.

Рак

Събитията, каквито и да са те, в крайна сметка ще са свързани с финансите и със семейството. Не са изключени разногласия между членове на вашето семейство и други роднини. Запазете неутралитет, не се намесвайте. Те ще се справят, а вие няма да сте натоварени с допълнителни отговорности. С професионалните отговорности ще се справите без проблеми. Вероятни са допълнителни финансови постъпления, с които можете да направите отдавна набелязана покупка.

Коментирай