Свободно време

Седмичен хороскоп за 19-25 септември 2016

Дева – Основен за вас през тази седмица ще е финансовия въпрос

19.09.2016г. / 16 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Избягвайте каквито и да било финансови взаимоотношения с приятели. Ще се получат неочаквано неприятни резултати, ще преживеете сериозни разочарования във връзка с това. Ако имате работа, свързана с пътуване, то реализирайте я тази седмица. Ако имате работа, свързана с набавяне, усвояване и прилагане на нова информация, то точно сега е моментът. Шансовете за напредък са сериозни, стига да заложите на най-новите методи в своята област.

Козирог

С деловите и професионалните проблеми ще се справите без затруднения. Отделете повече време за дома и семейството. Ако трябва да се погрижите за вътрешните инсталации, да санирате стените, да смените дограмите преди зимата – сега му е времето. При всички случаи е желателно да въвлечете и близките в тези дейности. Въздържайте се от решаване на важни финансови или имотни въпроси.

Водолей

С каквото и да се занимавате, следвайте правилата. Обсъждайте важните решения с близките си. Не е изключено приятели от различни компании да ви помолят за съдействие при уреждане на спорен въпрос. Не им отказвайте, вашата дума ще е най-уважаваната. Възможни са лоши новини отдалече, които ще ви разстроят. Няма как да се намесите или да окажете съдействие, така че просто приемете фактите.

Свързани статии

Риби

Проявете предпазливост в действията и изказванията си. Желанията и възможностите ви се разминават, особено що се отнася до финансите. Препоръчително е да намалите разходите, да не прибягвате до запасите си, да се въздържате от инвестиции. Не са изключени проблеми със здравето, на които трябва да реагирате светкавично. Имунната ви система е леко нестабилна.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай