Свободно време

Седмичен хороскоп за 19-25 септември 2016

Дева – Основен за вас през тази седмица ще е финансовия въпрос

19.09.2016г. / 16 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Препоръчително е да намалите контактите, да не насрочвате важни срещи. Ориентирайте вниманието си към професионалните задачи. Ще реализирате замислите си с малко повече постоянство и упоритост. Стари проекти, от които едва ли очаквате сериозни приходи ще ви изненадат. Ще се получи така, че ще ги свържете с новите и ще получите изненадващ резултат. Не е подходящо да променяте работното си място или позиция.

Дева

Основен за вас през тази седмица ще е финансовият въпрос. Не давайте и не взимайте пари назаем. Избягвайте спонтанните покупки, извършени под чуждо влияние или заради капризите на близките ви. С професионалните задачи се справяйте самостоятелно. Колкото по-незабележимо действате, колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-добре.

Везни

Близките ще ви спретнат куп изненади и не всички ще са приятни. Ще ви е трудно да преодолеете съмненията си и да решите коя е най-правилната тактика. Няма смисъл да се самоизмъчвате, поговорете с приятелите си, те ще са достатъчно обективни. Не отказвайте на поканите за купон от компаниите си. Ще се разтоварите и ще се почувствате в „свои води“. Освежаването ще ви помогне да обмислите трезво бъдещите си планове.

Скорпион

Първите новини от тази седмица едва ли ще ви зарадват. Много е важно да запазите присъствие на духа и да не се поддадете на първоначалните емоции. Съвсем скоро ще установите, че „дяволът съвсем не е толкова черен“. Действайте според собствените си планове, при това достатъчно настоятелно. Не позволявайте на никого да отвлича вниманието ви, защото всяка минута ще е ценна. След като постигнете каквото сте си набелязали, може да се потопите в ритъма на развлеченията.

Коментирай
Свободно време