Свободно време

Годишен хороскоп 2017 – Зодия Дева

Вижте какво вещаят звездите на зодия Дева през новата година

29.12.2016г. / 20 21ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Броени дни остават до края на 2016-а година. Ще направим равносметка за отминалите събития, за постигнатите цели и за това, което не успяхме да направим. С надежда за нещо по-добро, очакваме 2017-а. Вълнуваме се и какво са отредили звездите за следващите 12 месеца.

Обща характеристика за зодия Дева:

Девите са сложно устроени. Чувстват непрекъснато необходимост от самоусъвършенстване, анализиране, подреждане и систематизиране на фактите. Те са скептици, не приемат интуицията за водеща. Виждат живота ясно, стараят се да опростят проблемите.

Те се разкъсват между любопитството и страха. Мислят преди да действат, не са спонтанни и много често пропускат предоставените им възможности. Девите са умни, работоспособни и надеждни, могат да направят всичко и да приемат всякаква позиция. Девата е най-силна в комбинациите, логиката и цифрите. Девата обръща внимание на подробностите и точно това ѝ помага да побеждава и да печели.

Има 3 типа Деви в зависимост от начина на решаване на проблемите и от стремежите им.
1-ви тип – не се справят. Те са сдържани и крайни, или всичко обмислят в детайли, или всичко оставят недовършено;

2-ри тип – могат да стигнат до депресия в знак на протест, властолюбиви, егоистични

3-ти тип – комбинация от първите 2 – едната ръка не знае какво прави другата! Клатушкат се между пълна нерешителност и бурен ентусиазъм.

Девите през 2017-а година

Свързани статии

През 2017 година ще се случат събития, които ще провокират емоциите ви. Ще сте прекалено импулсивни и доста раздразнителни. Лошото е, че колкото по-бурно реагирате, толкова повече проблеми ще си създавате.

Действайте разумно. Постарайте се да създадете баланс между мислите и чувствата. Не натоварвайте излишно нервната си система. Усетите ли напрежение, приемете го като сигнал и изпускайте „предпазните клапани“. В такъв момент ориентирайте вниманието си към личните интереси, хобито, природата.

Ще имате възможност да си организирате или да участвате в развлекателно-познавателни пътувания. Възползвайте се, като си осигурите и подходящ спътник.

Хороскопът е изготвен от Петя Георгиева.

Прочетете още тук.


Коментирай