Свободно време

Седмичен хороскоп за 3 – 9 юли 2017

Спокоен период за Раците

03.07.2017г. / 12 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Първата седмица на юли ще започне динамично. Ще можем да постигнем успехи, ако премисляме действията си. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Всичко ще ви се получава много лесно, но подобна ситуация е нож с две остриета. От една страна ви зареди със самоувереност, а от друга – ще притъпи бдителността ви. В състояние сте да следите събитията, да контролирате по-голямата част от тях и в същото време, ориентирали вниманието си в конкретна цел, не е изключено да пренебрегнете някои съществени подробности и опонентите да ви вкарат в интрига. Подхождайте творчески дори към чисто практични задачи.

Телец

Задачите ще са повече от обикновено. Вероятно ще се наложи да се натоварите и с чужди задължения. За съжаление, доходите ви няма да се повишат, но пък за сметка на това ще стабилизирате позициите и ще популяризирате постиженията си. Не се вторачвайте в дреболии и не се отчайвайте от евентуалните затруднения.

Приемете ги като възможност да експериментирате и да приложите творческите си замисли. Ако не се получава по друг начин, то действайте на принципа на пробата и грешката, ще разполагате с време за поне няколко опита.

Любовен хороскоп за 3 – 9 юли 2017

Близнаци

Събитията ще са динамични и често непредвидими. Печелившата тактика е да действате решително, гъвкаво, а най-вече логично и спазвайки правилата. Ще се наложи да се справите с разни засукани казуси, свързани с документи, заплащане на такси, дори уреждане на споразумения. Няма място за безпокойство, резултатите ще са във ваша полза.

Отстоявайте позициите си аргументирано и се въздържайте от излишни разходи. Личните отношения ще са стабилни и спокойни.

Рак

Сравнително спокоен период. От вас се изисква просто да следвате рутинните си задължения и да се въздържате от прекалена инициатива. Идеите ви със сигурност са интересни, то реализацията им зависи от допълнителни фактори или хора, които в момента не са в наличност.

Така че използвайте момента за довършване на изостаналите задачи, подреждане на ежедневието и изглаждане на противоречията, доколкото ги има.

Коментирай