Свободно време

Седмичен хороскоп за 3 – 9 юли 2017

Спокоен период за Раците

03.07.2017г. / 12 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Стрелец

Не сравнявайте всички със себе си и проявете разбиране към чуждите проблеми. Естествено е, че ще опитвате да постигате целите си, но не бива да го правите за чужда сметка. Почти ежедневно ще попадате в някакви конфликтни ситуации, които не ви засягат пряко, но от вас ще се очаква да определите правилната позиция и да създадете ред. Следвайте интуицията си, когато не разполагате с достатъчно информация, въздържайте се от еднолични решения.

Козирог

Периодът ще започне с нелогични проблеми, които определено ще ви разтревожат. С повечето сте в състояние да се справите самостоятелно, но когато става дума за уговаряне на сделки и финансови взаимоотношения е по-добре да се консултирате и да разчитате на близките си. Занимавайте се с всяка задача самостоятелно и поотделно. Не смесвайте личните с деловите контакти, съществуват предпоставки за недоразумение.

Водолей

Почти ежедневно ще сте подложени на различни изпитания предимно в духовен и много по-малко в материален план. Ще се наложи да се откажете от някои свои замисли или предпочитания в името на по-големи цели.

Контролирайте реакциите си. Не винаги ще разполагате с достатъчно информация за мотивите на отсрещната страна, което е предпоставка за конфликт. Привличате вниманието и е във ваша полза да сте по-предпазливи.

Свързани статии

Риби

По благоприятно стечение на обстоятелствата ще преодолеете допусната преди време несправедливост спрямо вас. Промените ще са положителни. Ще засегнат не само бита ви, но и отношението към някои личности. Ще установите, че напразно сте се тревожили, и че има хора, на които безусловно можете да разчитате.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай