Свободно време

Седмичен хороскоп за 3 – 9 юли 2017

Спокоен период за Раците

03.07.2017г. / 12 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Лъв

Съчетавайте новото със старото. С други думи казано, ако искате да получите добри резултати в бъдеще, то възползвайте се от опита си в миналото. Не е подходящо точно сега да стартирате нови проекти, но можете да подготвите условията за евентуално начало.

Подходящ момент за уточняване на личните отношения и изглаждане на съществуващите противоречия. Ако имате намерение да пътувате, то подгответе се старателно с маршрут, документи и оборудване. Съществуват предпоставки за неприятности.

Дева

Заниманията ви основно ще са свързани с дома, семейството, устройството и най-вече благоустройството. Ако правите ремонт или друга промяна, то ще успеете да довършите нещата или поне доста бързо да напреднете.

Не са изключени някои конфликти, свързани с разлика в идеите и възгледите, но подхождайте рационално. Може би по-добрата тактика ще е да отстъпите и да приложите чуждия опит. Затрудненията ще са незначителни, едва ли нещо ще помрачи доброто ви настроение.

Месечен хороскоп за юли 2017

Везни

Дайте воля на фантазията и следвайте вдъхновението си. Идеите ви са интересни и през тази седмица можете да започнете реализацията на поне една от тях. В началото ще имате затруднения, но преодолими.

Няма да получите веднага очакваните финансови постъпления, но ще заложите основите за по-нататъшния си напредък. Няма да направите и допълнителни разходи, което е положително. Проявете предпазливост, конкурентите ви съвсем не са за пренебрегване.

Скорпион

Не се опитвайте да постигнете всичко прекалено бързо. Това ви прави раздразнителни, припряни и прекалено емоционални. През тази седмица е желателно да действате обмислено, обосновано и да избягвате резките изказвания, прекалените претенции.

Условията ще се променят и тези промени не винаги ще са в синхрон с очакванията ви. Може и да не ви харесат, но е важно да определите правилно своето място в цялата ситуация. Едва тогава ще си създадете и правилна стратегия.

Коментирай