Свободно време

Седмичен хороскоп за 14 - 20 август 2017

Любовни вълнения за Близнаците

14.08.2017г. / 14 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Предстои една динамична и интересна седмица, в която ще трябва да внимаваме с финансите. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Настъпи моментът на „големите идеи“, когато ще можете да реализирате смели замисли, да дадете нов тласък на занимания, които преди време сте изоставили или пък да осветите времето си само на дейности, които ви харесват. При всички случаи ще сте доволни и настроението ви ще е устойчиво оптимистично.

Срещите и запознанствата ще са интригуващи. В състояние сте да оцените и обективно да приложите препоръките на близките си. Личните отношения ще са спокойни и хармонични. Финансите ще са леко нестабилни, защото може да изникнат непредвидени разходи.

Телец

Едва ли ще се случи нещо важно, така че ориентирайте усилията си към обикновените ежедневни задължения. Ще разполагате с достатъчно време за усвояване на нова информация и повишаване на знанията и уменията си. Възползвайте се.

Отношенията на всякакво ниво може да са леко конфликтни. Ако следвате собствените си принципи и убеждения и не се поддавате на чуждо влияние ще избегнете противоречията. Не прекалявайте с разходите, едва ли ще получите допълнителни приходи.

Любовен хороскоп за 14 – 20 август 2017

Близнаци

Предстои ви динамичен и успешен период. Ще се случат промени, засягащи предимно професионалната сфера и публичните ви дейности. Енергетиката ви е стабилна и едва ли нещо би ви затруднило.

Преценявайте крайните резултати от решенията си не като финансов резултат, а като отражение върху социалния ви статус. Любовни емоции няма да липсват. Не прекалявайте с разходите за развлечения.

Рак

Чувството ви за справедливост е изострено и ориентирате усилията си основно за отстояване на позициите, принципите и решенията си, при това доста настоятелно. Много е вероятно партньорите и събеседниците ви да отговарят точно по същия начин и намирането на компромис да се окаже трудна задача.

Ще ви е много по-лесно, ако поставите като приоритет бъдещето, а не прибягвате до практики от миналото. Това е и схемата, по която бихте могли да избегнете неприятни емоции в личните отношения. В състояние сте да контролирате и разпределяте правилно финансите си.

Коментирай