Свободно време

Седмичен хороскоп за 14 - 20 август 2017

Любовни вълнения за Близнаците

14.08.2017г. / 14 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Лъв

Създавайте си точен график на работа. Отделете време за задължения, които все отлагате и действайте съобразно предпочитанията си. Задължително е да предвидите и достатъчно лично време. Необходимо ви е, за да стабилизирате енергетиката си.

Не е изключено да се наложат 1-2 кратки делови пътувания, които по никакъв начин няма да ви затруднят. Стартиране на нови проекти не се очаква. Любовните емоции ще пораждат взаимност. Старайте се покупките да са не само приятни, но и полезни.

Дева

Приоритетно работата ви ще е свързана със селектиране и усвояване на голям обем информация. Проверявайте достоверността на източниците, които използвате преди да вземете окончателно решение по текущите въпроси. Не е изключен дефицит по отношение на времето, с което разполагате.

Дистанцирайте се от клюки и интриги, които ще се отразят негативно на позициите ви. Деловите отношения може да са леко напрегнати, за разлика от личните, където ще цари спокойствие. Избягвайте спонтанните покупки и извънредни разходи.

10 неща, които обичащите живота си хора правят различно

Везни

Следвайте събитията при това с равномерно темпо. Излишно е да се престаравате. Проявете настоятелност само, ако някой се опитва да нарушава личните ви интереси и територии. Предстоят нови контакти, които ще са не само интригуващи, но и полезни. Професионалните несполуки може да се отразят и на личните ви отношения. Постарайте се да овладеете емоциите своевременно. Не посягайте на финансовите си запаси.

Скорпион

С каквото и да се захванете, довършвайте го до край. Дейностите, изискващи сръчност ще ви се получават особено добре, така че ако имате отложени някакви битови задачи е време да ги дооформите. Контролирайте емоциите и не реагирайте на провокации.

Такива няма да липсват, постарайте се да ги избегнете. Не е изключено да изникнат допълнителни разходи, свързани с дома и семейството. Преценявайте ги прецизно, купувайте само след предварителен маркетинг. Не прекалявайте с изискванията към любимия човек.

Коментирай