Свободно време

Седмичен хороскоп за 14 - 20 август 2017

Любовни вълнения за Близнаците

14.08.2017г. / 14 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Стрелец

Събитията ще са в рамките на предвижданията ви. През повечето време ще сте в компанията на близки и познати личности. Повече сте склонни да говорите, отколкото да слушате, което може да ви създаде проблеми.

Желателно е в този период да се въздържате от окончателни решения, свързани с имуществени въпроси. Не губете чувство за мярка при контакти с непознати, за да не влошите необратимо отношенията с любимия човек.

Козирог

Обстановката е благоприятна за ефективно уреждане на професионални и делови въпроси. Не е изключено да стартира нов проект, който от известно време подготвяте сами или в екип. В свободното време е възможно да реализирате свои идеи, свързани с интериора и екстериора у дома, но не го правете без да сте ги обсъдили подробно с близките си.

Съобразявайте ги при това и с финансовите си възможности като се придържате към умерени разходи. Съществуват предпоставки за начало на любовна връзка.

Как зодиите отговарят на „Обичам те“

Водолей

Подхождайте към задачите си последователно. Ако се опитвате да правите няколко неща едновременно ще загубите връзката, ще станете раздразнителни, суетливи и припряни. Не изпадайте в паника, много малко е необходимо, за да си създадете ред.

Следвайте въображението си, но в съответствие с финансовите възможности и отчитайки времето, с което разполагате. Съобразявайте се с предпочитанията на любимия човек, организирайки някакво развлечение.

Свързани статии

Риби

Няма да усетите как ще се изтъркаля тази седмица като вода през цедка. Напрежението ще е свързано с чужди грижи и необходимостта да окажете помощ на някого. Не е препоръчително да се разпореждате с чужди финанси. Бъдете особено акуратни при попълване, оформяне и подписване на документи.

При възможност си организирайте някакво пътуване с развлекателна цел. Ще ви помогне да се разтоварите от натрупаното напрежение. Новите контакти ще са тонизиращи.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева. 

Коментирай