Свободно време

Седмичен хороскоп за 20 – 26 ноември 2017

Успехи за Козирозите

20.11.2017г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Предстои ни динамична седмица. Ще имаме възможност да реализираме част от идеите си, но ни очакват и големи промени. Повече вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Сравнително спокоен период. Ще разполагате с достатъчно време и ще можете да си подредите приоритетите, да прецените важността и спешността на целите си. Веднъж знаейки какво предстои ще ви е много по-лесно да се справите. Не мислете за трудностите, мислете за крайния резултат. Трудности винаги ще има за да поддържат тонуса и да ви научат на търпение. Финансовото състояние и личните отношения ще са без промяна.

Телец

Първоначално седмицата ще започне спокойно, но скоро ситуацията ще се промени. Освен с текущите задачи ще се наложи да се занимаете и с някои предишни, да внесете корекции, да актуализирате данните. Не всичко ще се случва „по мед и масло“.

Няма място за паника и отчаяние, задачите които предстоят са напълно по силите ви, така че просто се захващайте за работа и действайте с присъщата си упоритост. Проявете пестеливост, независимо че имате възможност да си позволите някои екстри. Не бързайте с нова любовна авантюра, ще е по-скоро фарс.

Любовен хороскоп за 20 – 26 ноември 2017

Близнаци

Без никакви съмнения можете да заложите на творческия си потенциал. Новите идеи, които ви хрумват са подходящи за изпълнение точно в този момент. Не само ще успеете да ги реализирате, ами и ще получите малко по-високи приходи от обикновено.

Независимо от всичко е желателно да се въздържате от прояви на разточителност. Личните отношения ще са спокойни, ако не се вторачвате в дреболии и контролирате спонтанните реакции.

Рак

Мислите ви ще са насочени много повече към въпроси, свързани с личните отношения, отколкото към обичайните ви задължения. На моменти ситуацията ще се усложнява. Може да допуснете грешки, да не спазите зададените срокове или пък да чуете критични оценки за работата си.

Не си струва да си разваляте настроението за подобни дреболии, няма как винаги да сте успешни и печеливши, така че просто запазете спокойствие и се опитайте да оправите нещата по най-бързия начин. Възможно е да получите информация, свързана с допълнителна или по-интригуваща работа.

Коментирай