Свободно време

Седмичен хороскоп за 20 – 26 ноември 2017

Успехи за Козирозите

20.11.2017г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Колкото по-малко говорите за работата си, толкова по-добре ще се справите. Може би сте си подредили графика така, че да сте равномерно заети, но няма да се получи според предвижданията ви. На моменти ще се наложи да правите непредвидени прекъсвания.

И по-добре, приемете го като време, в което имате възможност да обмислите детайлите и да актуализирате резултатите. Обсъждайте съмненията си само в най-тесен кръг. Ще разполагате с достатъчно средства, за да си позволите някои предпочитани от вас удоволствия.

Дева

В предстоящия период ще положите много повече усилия от обикновено. Непрекъснато ще се налага да правите разни комбинации, за да може да се „съберете“ във времето, с което разполагате. Приемете спокойно факта, че ще трябва да правите няколко неща едновременно, да движите личните задачи успоредно с професионалните.

Не сте от хората, които се стресират лесно, но за сметка на това сте от хората, които се организират перфектно, така че в края на седмицата ще има с какво да се гордеете. Не е желателно да използвате чужди финанси за собствени цели и да пребивавате твърде често в шумни компании.

Везни

Кръговратът на събитията така ще ви завърти, че свят ще ви се завие! Не сте в състояние да въздействате, а само да се подчинявате на тенденцията. Следвайте въображението си. Даже идеи, за които не сте предполагали, че може да предизвикат интерес ще се окажат печеливши.

Финансовите постъпления може да не са много повече от обикновено, но за сметка на това добрите новини и положителните емоции ще са достатъчно, за да ви заредят с вдъхновение и оптимизъм. Наслаждавайте се на изненадите и се възползвайте от възможността да разширите влиянието си.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Скорпион?

Скорпион

Не се захващайте с нищо ново, докато не довършите вече започнатите проекти. Не пренебрегвайте детайлите, в тях може да откриете допълнителни възможности. Постарайте се да спазите предварително уговорените срокове, въпреки че ще бъде за сметка на личната ви почивка.

Резултатите няма да ви разочароват и няма да съжалявате за положените усилия. Ще имате възможност да подобрите отношенията си с някого, с когото сте в конфликт. Не са изключени временни финансови затруднения, но сте в състояние да се справите.

Коментирай