Свободно време

Седмичен хороскоп за 20 – 26 ноември 2017

Успехи за Козирозите

20.11.2017г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Много по-често ще следвате емоциите вместо разума през тази седмица. Действията ви може да изненадат близките, да удивят колегите и да разочароват любимите ви хора. Ще ви е трудно да спазвате правилата и да контролирате реакциите си. Като цяло ситуацията ще е напрегната, повечето разговори ще са неприятни, не е изключено да претърпите и финансови загуби.

На този етап е по-добре да отложите разговорите, свързани с изясняване на отношенията. Няма да постигнете очаквания резултат, а по-скоро ще задълбочите противоречията. Въздържайте се от скъпи покупки.

Козирог

Плановете ви за тази седмица са доста амбициозни, но благодарение на печелившата комбинация от инициатива, упоритост и късмет ще постигнете желаните резултати. Не е изключено да започнете някаква допълнителна работа или да промените статута си на сегашното си работно място.

Набирате популярност, което е добре за вас, защото ще си осигурите подкрепа и съдействие. Финансовото ви състояние зависи пряко от умението ви да водите преговори и да поставяте условията си по правилен начин. В личен план едва ли ще постигнете всичките си желания, но не бъдете максималисти, няма пълно щастие.

Изберете кафе и вижте какъв ден ви очаква

Водолей

Въздържайте се от рискови финансови операции. Характеристиката на периода е нееднозначна. Имате достатъчно потенциал, за да се справите със затрудненията, но част от тях ще са свързани с намесата на други хора и резултатите може да са доста различни от очакванията ви. Рано е да правите окончателни заключения.

Ще разполагате с време за евентуални корекции. Ситуацията като цяло е нестабилна, защото ще се случат промени, върху които няма как да въздействате. Колкото по-малко споделяте преживяванията си с околните, толкова по-добре.

Свързани статии

Риби

Контролирайте емоциите и намалете контактите. Ориентирайте усилията си предимно към ежедневните занимания и не се хвърляйте презглава да помагате на всеки, който започне да ви се оплаква от нещастната си съдба.

Настроението ви е нестабилно, дистанцирайте се от личности, които ви използват предимно за слушателска аудитория. Не взимайте и не давайте пари назаем. Ако има личен конфликт, който ви безпокои, то опитайте да обсъдите ситуацията искрено. Ще постигнете желания резултат.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай