Интимно

Любовен хороскоп за 4 – 10 декември 2017

Страсти за Скорпионите

04.12.2017г. / 12 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В първата седмица на декември ще усетим ретроградното влияние на Меркурий. За някои представители на зодиака това означава повече конфликти, разминавания с мнението на половинката. Но новият месец ще започне и с повече сексуални вълнения. За кои зодии, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Уважаеми Овни, събудете се, защото декември започва за вас с много страст. Изкушенията ще ви преследват, а вие ще имате желание по-често да оставате насаме с любимия човек. Настроени сте романтично, Вселената ще помогне за подобряването на сексуалния ви потенциал и така ще се задържите чак до 26 януари 2018.

Телец

Телците ще положат доста усилия да направят нещата между тях и партньора още по-интересни. Ще покажат, че сексът за тях е приоритет и ще стоят далеч от проблемите. Искате да имате още по-силни и вълнуващи моменти, сексуалната ви връзка да достигне нови нива. Не само сте амбициозни в тази посока, но и ще успеете да постигнете любовните си цели.

Месечен хороскоп за декември 2017

Близнаци

Миналата седмица Меркурий зае ретроградна позиция в партньорския ви сектор, но неговите неблагоприятни влияния в любовния живот ще започнете да усещате тази седмица. Един разочароващ разговор в сряда, може да ви накара да се чувствате така, сякаш се разминавате с половинката си.

Най-добре е да не повдигате теми, които не резонират с любимия човек. Никога няма да бъдете на едно мнение по всички въпроси. Бъдете реалисти и избягвайте споровете тази седмица. Ако сте необвързани, секси среща с колега ще остави във вас желанието за още.

Рак

Секси вибрациите са навсякъде за вас, уважаеми Раци! Марс ще се премести във вашия сектор на романтиката за първи път от почти две години и така ще се задържи до 26 януари 2018 г. Този транзит е известен с това, че стимулира страстите и вие със сигурност ще го забележите.

Самотните Раци имат шанс да запълнят празнотата с някого, с когото ще преживеят приятни сексуални мигове. Това може да се превърне и в сериозна връзка, но първо ще започне с любовни искри. Обвързаните представители на зодията ще могат да задоволят своите сексуални апетити.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
trudno 6e se hvana da sporia po temi za koito mi e nujno sudeistvieto na okolni. ina4e ako mi e v rucete vsi4ko- dosega da biah pridvijila problemite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар