Свободно време

Месечен хороскоп за февруари 2018

Лъвовете да са по-активни в любовта

03.02.2018г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Добре дошъл, февруари! Отново поглеждаме към звездната карта, за да видим какво са ни подготвили звездите. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп.

Овен

Подгответе се за изненади. Едва ли ще успеете да започнете нещо ново, ще се натъквате на непредвидени затруднения. Използвайте времето си повече за обмисляне на идеите, отколкото за практическата им реализация. Подготвяйте старателно пътуванията си, не се изнервяйте, ако не се получат от първия път или според очакванията ви. Във ваша полза е да не натрапвате мнението си.

Телец

Подхождайте към предизвикателствата смело, но и разумно. Важно е да се запознаете с условията и да не пренебрегвате детайлите. Само при такива обстоятелства изразявайте мнението си категорично, за да запазите стабилните си позиции. Не отказвайте помощ, но мислете и за себе си, заради чуждата работа не бива да изоставяте своята. Мислете в перспектива. През този месец може да не напреднете видимо, но ще създадете необходимите условия за евентуална промяна.

Астрологична прогноза за февруари на Силва Дончева

Близнаци

Занимавайте се предимно с дейности, които са ви познати. Ако се наложи да правите нещо, за което нямате достатъчно информация и опит, то споделете и се консултирайте. Самостоятелната инициатива, съпроводена с прекалена самоувереност ще завърши с фиаско. На моменти ще се оказвате пред сложен избор: дали да следвате идеите си без гаранция за успех или да следвате „утъпкани пътеки“ без заплаха от загуби.

Въздържайте се от експерименти във всички сфери и най-вече в личните отношения. Няма да оправдаят очакванията ви, а може и да ви върнат назад.

Рак

Често ще се налага да променяте плановете си. Следвайте събитията, не разчитайте, че те ще забавят своя ход. На моменти ще ви е трудно, защото няма да разполагате с достатъчно време за анализ на детайлите, но пък и не бива да пропускате момента за реализация на промени, които ще се окажат съвсем навременни.

Вие принципно предпочитате да работите „в сянка“, защото така се чувствате по-защитени, но през този месец ще се наложи да заявите позициите си твърдо и прямо. Направете го, за да ограничите своите отговорности от тези на околните.

Коментирай
Свободно време