Свободно време

Месечен хороскоп за февруари 2018

Лъвовете да са по-активни в любовта

03.02.2018г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

В професионален план е по-добре да намалите инициативата. Новите ви идеи, колкото и перспективни да изглеждат, на този етап са неприложими. За сметка на това, ако се върнете към старите и ги доразвиете може да получите и допълнителни приходи.

Не се опитвайте да угодите на всички. Вместо това ще навредите на себе си. Що се отнася до личните и любовни отношения, обаче, ако искате да се радвате на незабравими емоции, е желателно да сте по-активни и по-смели.

Дева

Ще имате възможност да „поемете глътка въздух“ през този месец, защото в известна степен „ще лежите на стари лаври“. Вариантите са няколко: да получите възнаграждение за вече свършена работа или да ви предложат допълнителна (нова) работа по препоръка на колега или клиент, с когото преди време сте имали общ бизнес.

И в двата случая ситуацията е благоприятна за вас, но и свързана с известни промени. Свързана е също така с известно смесване на деловите и личните отношения, така че бъдете внимателни, определете границите им предварително, за да избегнете глупави недоразумения.

5 двойки зодии, които са съвместими само за секс

Везни

Ще ви е трудно да разпределите вниманието си между професионалните и личните интереси. На всичкото отгоре ще ви е трудно и да си създадете обективна преценка за събитията. Сравнявате актуалните преживявания със стари случки и неволно идеализирате предполагаемите резултати.

Не се надявайте на прекалено много. На работното място е желателно да действате с умерено темпо. В личен план се опитайте да уеднаквите целите си с любимия човек, или ако сте необвързани, да решите дали изобщо искате и имате нужда от връзка.

Скорпион

За сложни решения разчитайте на първото си хрумване. Ако започнете да анализирате прекалено дълго и да ровите прекалено дълбоко ще се объркате и ще се затрудните. Правилната тактика е да заложите на личния си опит и доказали ефективността си практики.

Уреждайте както личните, така и деловите си взаимоотношения лично, без посредници. Убедителни сте и в състояние да впечатлите дълбоко събеседниците. Не се преуморявайте, защото ще намалите ефективността си и не прекалявайте с разходите, защото няма да получите евентуални допълнителни приходи.

Коментирай