Свободно време

Месечен хороскоп за февруари 2018

Лъвовете да са по-активни в любовта

03.02.2018г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Ще сте доста по-заети от обикновено. На първо място ще имате повече ангажименти на работното място поради непредвидена ситуация. Не е изключено просто да ви натоварят с допълнителна работа или чужди отговорности. Ще претърпите и някои критики, но е важно от кого са. Помислете дали човекът, който ви посочва слабостите, го прави за да ви помогне или за да ви създаде комплекси и едва тогава реагирайте. Не прибързвайте с покупките, консултирайте ги с близките си. Ще си спестите излишни разходи.

Козирог

Събитията ще ви принудят да „разчупите“ динамичния си стереотип. Предстоят интензивни контакти с роднини и стари приятели. С роднините ще можете най-после да изгладите съществуващ конфликт. До окончателно споразумение може и да не се стигне, но обстановката ще е доста по-спокойна.

Що се отнася до приятелите, те ще ви зарадват с нещо ново и ще ви избавят от опасенията, че разговорите ви ще се въртят все върху едни и същи познати теми. Не обещавайте услуги, които ще ангажират голяма част от времето ви, защото ще се наложи да жертвате почивката си.

5-те зодии, които най-ревностно пазят приятелите си

Водолей

Единственият начин да постигнете целите си през този месец е да сте принципни и последователни. Всяко отклонение, смесване на заниманията и прехвърляне на вниманието от една цел към следващата без да е довършена предишната ще предизвика хаос и ще причини материални загуби.

Както личните, така и деловите контакти ще са интензивни, а събеседниците ви често ще се опитват да променят гледната ви точка. Хубавото е, че вие ще си останете непреклонни, но ще разширите мирогледа си и ще успеете да комбинирате различните позиции и да ги използвате в работата си.

Риби

Концентрацията няма да е най-силната ви страна през този месец, но затова пък въображението ще ви подсказва печелившата тактика. Намалете контактите доколкото е възможно, а такива с непознати избягвайте изобщо. Често ще се налага освен своите задачи да изпълнявате и чужди, а което е по-важно, с тях ще се справите по-добре от титуляря.

Ще „напипате“ правилната посока и ще изчистите детайлите. В крайна сметка, ще получите и съответния финансов еквивалент. Не обсъждайте личните си отношения с когото и да било.

Вашият хороскоп е изготвен от астролог Петя Георгиева.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време