Семейство

Известните личности, които се довериха на сурогатството

Робърт де Ниро и Грейс Хайтауър

19.08.2013г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Те са като всички нас. Известните, които гледаме на големия екран и будят нашето възхищение, имат същите проблеми като нашите. Те също се радват, страдат, събират и разделят с любимите си хора. Силни на екрана, но безсилни към природата, те потърсиха помощ в лицето на сурогатни майки, които да износят и родят бебетата им.

Свързани статии

Вижте кои са тези, за които сурогатството е повече от бизнес.

Елизабет Банкс

Въпреки че красавицата е играла образа на щастлива бременна, в реалния живот тя не е имала възможност да износи бебето до термина. Самата тя споделя, че за нея е било голяма крачка в това да потърси сурогатна майка, която да износи бебето й. През 2011 година чудото се случи и тя стана майка на син на име Феликс.



Робърт де Ниро и Грейс Хайтауър

През декември миналата година ние научихме новината, че двойката вече си има дъщеричка. Тя, разбира се, е била износена от сурогатна майка. Тогава актьорът беше на 68-годишна възраст, а половинката му Грейс на 56 години. Двамата имат син на 14 години, който се казва Елиът. Години по-рано, през 1995 Робърт де Ниро стана баща на двама сина от тогавашната си приятелка Тоуки Смит, отново износени от сурогатна майка.


Никол Кидман и Кийт Ърбън

През 2010 те бяха най-щастливата двойка, защото станаха родители на дъщеричка, износена и родена от сурогатна майка. Това е втората им биологична дъщеря. Кидман има две осиновени деца Бела и Конър.



Елтън Джон и Дейвид Фърниш

Двойката има двама сина Закари и Илайша, като Илайша се роди преди няколко месеца. Двете деца са родени от една и съща сурогатна майка.


Сара Джесика Паркър и  Матю Бродерик

Щастливи родители на син, през 2009 година те увеличиха семейстовото си с две бебета. Близначките Марион и Табита бяха износени и родени, благодарение на сурогатна майка.

Снимки: Reuters

Коментирай
Свободно време