Майчинство

Какво да подарим на бъдеща майка?

Подходящи подаръци за бременни

22.01.2015г. / 14 01ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Имате ли бременна приятелка, която скоро ще роди? Дори да нямате, все някога може да ви се случи, затова е добре да сте подготвени с някой практичен и удобен подарък за нея.

Бременните жени имат нужда от удобства и внимание, така че приятелката ви би ви била много признателна, ако облекчите тежестта й с малко внимание.

Ако все още се чудите какъв подарък би бил подходящ за една бременна жена, вижте нашите идеи.

Подарък ваучер за пренатален масаж

Един от най-любимите подаръци на всяка бременна жена е хубав, отпускащ и облекчаващ болките в гърба специален масаж за бременни.

Сигурни сме, че няма жена, която да не се е насладила изключително много на това удоволствие.

Ваучер за маникюр и педикюр

Колкото по-напреднала е бременността, толкова по-малко остават време и нерви за маникюр и педикюр. На всичкото отгоре, през последните месеци коремът на майката е толкова голям, че тя трудно може да достигне ноктите на краката си, така че това би бил чудесен подарък за една бременна, за да се почувства отново красива и поддържана жена.

Халат и чехли

Дори този подарък да ви се струва тривиален, тези неща са си нужни. Този подарък е подходящ също, когато не сте напълно сигурни във вкусовете и предпочитанията на бременната си приятелка или близка.

Пък ако сезонът е подходящ, защо да не вземете хубав топъл халат и чехли или пантофи, които да греят краката?

Свързани статии

Аксесоари

Всякакви шалове, шапки, бижута, слънчеви очила, гривни – всякакви женски красоти продължават да са подходящи за подарък. Въпреки бременността, жените си остават жени!

Голяма чанта

Голямата чанта ще е нужна, защото с идването на бебето младата майка ще трябва да носи със себе си много аксесоари за бебето. Голямата чанта прави възможно носенето на всякакви аксесоари, включително памперси, шишета, дрешки и подобни едри предмети.

Възглавница за бременни

Ако бременността е напреднала, спането става все по-трудно. Възглавницата за бременни дава комфорт и позволява улеснение на позата на тялото в този труден момент. Тези възглавници са прекрасни за подпомагане на бъдещите майки да запазят съня си здрав, доколкото е възможно.

Коментирай