Майчинство

Спектакъл в помощ на двойките с репродуктивни проблеми

С подкрепата на Изпълнителна агенция по трансплантации и д-р Марияна Симеонова

13.02.2015г. / 11 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Фондация „Майки за донорството“ и фондация „Искам бебе“ Ви канят на танцов спектакъл.

На 8-ми март 2015 г. от 15.30ч. под патронажа на г-жа Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община, български народни танци ще танцуват малки и големи в името на новия живот.

Програмата включва танцови изпълнения и награди за принос в донорството на репродуктивен материал в България. На спектакъл, под надслов „За тебе, мамо!“, сред майки, дарили частица от себе си и станали донори, сред много приятели и общественици, журналисти, спортисти и други, подкрепящи донорството на репродуктивен материал, ще отбележим празника на жената.

Жената, която през вековете се е борила за своето равноправие, за своята свобода и правото на избор. В този ден ние искаме да покажем, че жената има и правото да бъде майка. Обединени заставаме заедно, за да кажем, че ще направим всичко, което можем – „За тебе, мамо“.

Свързани статии

С подкрепата на Изпълнителна агенция по трансплантации и д-р Марияна Симеонова. На 8-ми март, в ритъма на българската ни идентичност, ще пожелаем на мечтаещите за дете да сбъднат мечтата си!

На 8-ми март 2015 г. от 15.30ч. в Синдикален дом на културата с адрес гр. София, бул. „Княгиня Мария Луиза“ №106, Ви очакваме! Средствата събрани на спектакъла ще бъдат в помощ на двойките с репродуктивни проблеми.

Коментирай