Майчинство

Страхотните прически на един татко

Слага в малкия си джоб уменията на майките!

11.03.2015г. / 10 32ч.
Илияна Николова
Снимка: Greg Wickherst/Facebook

Снимка: Greg Wickherst/Facebook

Родителите на малки момиченца знаят какво предизвикателство е ресането на косата и оформянето на прическа, особено ако гривата на малката ви принцеса е дълга и буйна.

Почти няма момиченце, което да обича да скубят косата му с гребена. Малко са принцеските, които имат търпението да изчакат докрай направата на дългата плитка или конска опашка.

Ако пък сте решили и да слагате панделки в косите на малката си красавица, бъдете подготвени, че може и да не дочакате да видите крайния резултат.

Но ще останете смаяни и очаровани, когато видите опита на един татко и успехите, които постига в правенето на прически на дъщеря си.

Грег Уикхърст, самотен баща от Колорадо, САЩ признава, че правенето на прически определено не е била неговата стихия.

Това се променя, след като майката на дъщеря му прекратява взаимоотношенията си с него и той започва да отглежда дъщеря си напълно сам.

Свързани статии

В този труден момент на таткото му се налага да се научи на много момичешки неща, включително и правенето на прически. И трябва да признаем – справя се изключително добре дори в сравнение с много майки.

Като всяко 3-годишно момиче, дъщерята на Грег има нужда от внимание към външния вид. Малките момиченца искат да имат хубава прическа, досущ като големите каки.

Така таткото се принуждава да се научи да прави всякакви женски прически – плитка, рибена кост, конска опашка и дори вариации между всички изброени! Всеотдайният баща дори измисля имена на своите прически.

Грег с гордост показва прическите на своята дъщеря Изи във фейсбук профила си, както и редица съвети към родителите.

Той използва страницата си като напомняне към всички бащи да се насладят на миговете с децата си.

„Добрите и не толкова добрите моменти трябва да бъдат ценени. Памперсите, лошите настроения в магазина, високата температура и кашлицата и цялата тази безизходица, в която се чувстваш вечер покрай всички задължения, не е повод за самосъжаление, защото тези моменти няма да траят вечно.“, споделя пред Huffington Post самотният татко.

Снимки: Greg Wickherst/Facebook

Коментирай
Свободно време