Меню

Пълнени гъби с бекон и крема сирене

13 август 2016 | 11:50 | Михаела Лазарова
3 от 2 гласа
Добави в любими
12 големи гъби печурки
350 г бекон
300 г крема сирене
1 малка глава лук
сол, черен и червен пипер на вкус
200 г кашкавал
бучка масло
40 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Нарежете бекона на малки парчeта и го запържете до златисто в малко мазнина, а след това го отделете в чиния. В същата мазнина задушете нарязаните пънчета от гъбите и лука. Ако е необходимо добавете малко масло. Когато са готови, може да добавите бекона и подправките.

Накрая сложете крема сиренето. Когато всички съставки се свържат, може да напълните гъбите. По желание поръсете с любимия ви кашкавал, след което запечете гъбите до готовност в предварително загрята фурна 200 градуса. 

Снимка: istock

Опитайте и:

 


Как бихте оценили рецептата?
Коментирай