Тя, звездата

Албена Михова: Печеля хората с чар и усмивка

14.06.2010г. / 09 11ч.
Мария Дуковска
Албена Михова: Печеля хората с чар и усмивка

Албена Михова е едно от най-популярните лица в телевизионния ефир в момента. Актрисата участва в комедийното предаване „Пълна лудница“ и бързо се превръща в любимка на зрителите.

Чаровната актриса бе номинирана в класацията на електронно списание Az-jenata.bg и радио Меджик ФМ за най-обичана българка. Макар и да не спечели, Албена със сигурност е много обичана от читатели и зрители.

Какво означава за вас номинацията за най-обичана българка?
Това означава за мен уважение и ми е достатъчно. За втори път ми се случва тази година и това отличие за мен означава много. Означава, че хората са ме забелязали и ме харесват. Това ми е напълно достатъчно.

С кои свои качества, мислите, че сте привлекли хората да гласуват за вас?
Единствено с чар и с артистизъм, с друго не мога да ги спечеля. Не съм сексапилно маце, което да привлича с бедъри, в смисъл, че аз си имам собствен чар, мой си. Но не е точно сексапил. Излъчвам нещо много мило, симпатично, жизнерадостно и се радвам хората да го забележат точно така.

Какво, според вас, е основното предизвикателство пред съвременната българка?
Ами, това, че трябва да издържи, да е силна, защото знаете, че днес българките са силните жени и въобще, жените са водещите в нашата страна. Имат повече работа и задължения от мъжете. Трябва да изкарват и повече пари. Затова мъже, дръжте се!

Имате ли някаква тайна на женствеността си?
Не-е (смее се). Боря се винаги да съм много женствена и мила, но някои хора като ме изкарат извън нерви, това го загубвам. Нямам тайни. Ако съм мила, то ми личи и хората ме харесват.

За какво мечтаете?
Мечтая да купя малко щастие, да пътувам и да видя много различни страни. Искам да изпитам щастието да видя много други страни и непознати места. Много искам да отида в Египет. Не знам точно защо Египет, може би защото харесвам тези, тайните истории, пирамидите. Може би ще се разочаровам малко като отида, защото едва ли ще е толкова тайнствено и мистериозно, както очаквам, но пък искам да видя. Обичам да наблюдавам как живеят хората.

Как си почивате, в свободното ви време?
Релаксирам си, като чистя. Докато почивам, гледам да съм сама. Обичам да си пея или да си пиша разни неща.

Вашето пожелание към читателките на Az-jenata.bg?
Пожелавам им да бъдат все така красиви, защото българките са най-красивите жени, за мен поне. И където и да отида, викам: „Абе, глупости, бе, ние сме най-красивите жени, виж на какво приличат другите“. Трябва да ти кажа, че българката вече знае как да се облича, да се поддържа. И й пожелавам винаги да бъде такава, да не се изоставя и да мисли за себе си преди всичко, а не само за другите!

Коментирай