Мода

Търсят се най-красивите модели на България

19.10.2010г. / 17 50ч.
Аз жената
Търсят се най-красивите модели на България

На 22-ри октомври (петък) в зала 3 на НДК от 20.00 часа ще се проведе финалът на кастинга New Face Search, който издирва 12-те най-красиви момичета у нас. Наградата, която те ще получат като финалистки е място на корицата на американското лайфстайл списание “Rosebud”. Специалното звездно жури на вечерта ще избере от 40 претендентки и трите финалистки на първо, второ и трето място в  конкурса, които ще си тръгнат с големите парични награди.

Входът на модното шоу е свободен и са поканени всички, които желаят да се присъединят към фешън фиестата. Преди началото на шоуто диджей ще подгрява публиката пред НДК от 19.00  часа, докато се раздават 3 000  енергийни напитки на корем и се вихри сладоледено парти по никое време.

Гостите на финала ще могат да чуят за първи път новия сингъл на Миро “Power”, ще се насладят на уникалните и обичани Елица и Стунджи, които сплетоха фолклора и съвременното звучене, а също така ще чуят на живо авангардното съчетание между класика и хаос в изпълнение на Classic In The House.
Специално за големия финал в София пристигна и Алекс Леон, един от най-популярните холивудски мениджъри, работил с Beasty Boys, NAS, Damian Marley и много други.

Всички, които не влязат в залата, ще могат да наблюдават шоуто на огромни монитори пред НДК, които ще показват на живо какво се случва на специалната сцена с формата на буквата “R”.

* * *

С какво бельо да го подлудим?
Отново на мода: цветните чорапогащници
Сиво и синьозелено са цветовете в маникюра за Есен 2010

Коментирай