Тя, звездата

Отчаяната съпруга Ева Лонгория се развежда

18.11.2010г. / 12 02ч.
Аз жената
Отчаяната съпруга Ева Лонгория се развежда

Актрисата Ева Лонгория, станала популярна от хитовия сериал "Отчаяни съпруги", подаде молба за развод със съпруга си Тони Паркър. Звездната двойка беше заедно в продължение на 6 години, като през това време бяха сочени за най-влюбено и щастливо семейство.

Е, както има една приказка, и "Богатите също плачат", в рая на Ева Лонгория надвиснаха облаци. Оказва се, че в последните месеци семейното щастие е било нарушено заради изневяра на баскетболиста Тони Паркър. PR-ите на актрисата побързаха да оповестят, че макар и причината за раздяла на двете звезди да е изневяра, то двамата се разбират чудесно и искат да останат приятели. Дали това е вярно, можем само да гадаем.

Според приятел на актрисата, тя му казала, че открила в телефона на съпруга си стотици текстови съобщения, изпратени от друга жена. Лонгория казала също, че Тони Паркър й е изневерявал и преди това.

Звездата от "Отчаяни съпруги" се омъжи за привлекателния Тони Паркър през 2007г. на бляскава церемония във френски замък, като оттогава не спираха да афишират голямата си любов. Е, време е било и това да има край.

* * *

Калин Врачански и Валери Божинов в битка за титлата "БГ модна икона 2010"
Певицата Фърги стана Жена на годината
Джордж Клуни упорито отказва да се жени
 

Коментирай