Мода

Калин Врачански и Елена Петрова са най-елегантните българи

06.12.2010г. / 13 50ч.
Аз жената
Калин Врачански и Елена Петрова са най-елегантните българи

Елена Петрова, Гала, Валентина Войкова, Владимир Карамазов и звездата от "Стъклен дом" Калин Врачански са избрани за най-елегантните българи на 2010-а година, според класацията на електронно списание „Fashion Lifestyle Magazine” с главен редактор проф. Любомир Стойков.

Новите “БГ Модни икони” за 2010 г. бяха избрани след онлайн гласуване на читателите на списанието, на експертна комисия от 30 водещи фешън и лайфстайл журналисти, сред които редактор на Az-jenata.bg и редакционния екип на списанието. Основните критерии за избор на най-елегантните българи са изискан вкус, модерен стил, безупречна култура и професионален успех.

Церемонията за връчването на наградите и коктейлът ще се състоят на 15 декември (сряда) от 13 часа в залата на столичен хотел. Класацията за „БГ модна икона 2010” се провежда за втора поредна година. В церемонията по награждаването ще бъдат поканени да участват миналогодишните носители на високия приз – Цветелина Бориславова, Диана Любенова, Юлияна Дончева, Димитър Бербатов и Миро. 

* * *

Калин Врачански и Валери Божинов в битка за титлата "БГ модна икона 2010"
Аля Милушева представи новата си колекция, вдъхновена от Италия

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
без значение ( преди 11 години )
Гала е с ужасна визия. Сигурно е, че тези които са гласували за нея, са седнали на очите си.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар