Мода

Юлиан Вергов и Радина Кърджилова са най-красивите българи

27.12.2010г. / 08 34ч.
Аз жената
Юлиан Вергов и Радина Кърджилова са най-красивите българи

Звездата на Народен театър "Иван Вазов" Юлиан Вергов бе обявен за най-красив мъж на отиващата си вече 2010-а година. Компания в тази класация му правят още моделът Кристиан Василев и водещият от БНТ1 Спас Кьосев. Подреждането на най-красивите българи се прави от сайта Viewsofia.com.

За най-красива българка пък бе избрана екранната дъщеря на Вергов в сериала "Стъклен дом", актрисата Радина Кърджилова. Красавицата стана изключително популярна с ролята си на меланхоличната Сиана в сериала на Btv, която отчаяно търси любов и внимание.

Радина убедително спечели класацията с 803 гласа, а в челната тройка сред жените са водещата Мария Игнатова със 753 гласа, и холивудската актриса от български произход Нина Добрев, която е трета със 702 гласа.

* * *

Калин Врачански и Елена Петрова са най-елегантните българи
Колко пари изкарват супер моделите?
Певицата Фърги стана Жена на годината

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
elina ( преди 11 години )
Не виждам нищо красиво в тоя мъж и тая жена .Известни ...ДА но красиви НЕ ! Колко по красиви момчета и мъже има ама вие предлагате това което ви е удобно - приятели и известни хора. Защо не се огледате за наистина красив мъж и красива жена.Тая класация е напарво пародия
отговор Сигнализирай за неуместен коментар