Свободно време

Годината на Белия заек и големите късметлии

31.01.2011г. / 16 43ч.
Вергиния Генова
Годината на Белия заек и големите късметлии

Според китайския лунно-слънчев астрологичен календар тази година започва от 03.02.2011 г. и завършва на 22 януари 2012 г. и е белязана със знака на Белия заек.

Смята се, че Белият заек носи справедливост, доверие, любов и чистота и внася нови положителни емоции, така че може да очакваме една спокойна и изпълнена с много любов година. Да не забравяме, че миналата година беше под знака на Тигъра и беше изпъстрена с противоречия и безпокойство.
Според китайците сега настъпват мирни дни, благоприятни сделки, нови приятни запознанства, нова любов.
Според тях само в тази година всичко, което сте вложили ще се върне с лихвите си. Така че не се колебайте да купувате, да инвестирате, а ако сте по-пресметлив и гъвкав може да напреднете бързо в кариерата си.

Заекът, както знаем и от приказките е много страхлив и това му качество отново е залегнало в хороскопа. Но както става с приказките на хороскопите всяка негативна черта на дадения зодиакален знак се компенсира поне с една друга положителна – в случая – с гостоприемство, спокойствие и уют.
Заекът е много романтичен, любвеобилен и предан и ако сте решили да се жените, 2011-а ще е идеална за целта – браковете ще са хармонични, успешни и изпълнени с много привързаност и любов. А ако се случи и да имате дете в годината на Белия заек, то очаквайте то да е много надарено, но и изключително свободолюбиво. Помнете, че китайският Заек е символ на плодовитостта и изобилието.

Заекът покровителства хората на изкуството и науката, така че ако сте един от тях, очаквайте раздвижване в творческите си планове и започнете усилено да работите.
В някои региони наричат този знак и Котка, защото хората родени под този знак са жизнени и преодоляват всякакви трудности, упорити са и не падат никога по гръб, докато не наредят нещата така, както те ги разбират и както се чувстват щастливи.

Елементът на Белия заек е металът, така че ако искате да обзаведете дома си, според китайския хороскоп извадете металните вази, свещници, саксии, фруктиери и каквито други предмети имате.

На мода при дрехите пък в годината на Заека ще са естествените материи памук и вълна предимно, а цветовете пастелни, както и жълто, оранжево и сребристо.

А кои ще са най-облагодетелствани през тази година? Естествено родените в годината на Заека, а за нашето поколение те са родените през 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011. Изреждаме ги малко като при привикване наборите на ваксинация, но може да проверите дали вие или някой от вашите близки са родени под този интересен китайски знак, както и да проверите дали пък някое от по-горните качества и хубавини на Заека няма да се материализира и сред вас. Да имате щастието да се влюбите, да се омъжите или пък разумно да инвестирате с голяма печалба.

Пожелаваме от всички хубави неща по много и да се възползвате от добрите страни и добрите черти на китайският Бял Заек.

Известни личности родени в годината на Белия заек са: Анджелина Джоли, Едит Пиаф, Дрю Баримор, Кейт Уинслет, Тина Търнър и още много други.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Nadia ( преди 11 години )
Az sam rodena 1963 godina, mnogo priqtno mi stana,4e 6te sam ot oblagodetelstvanite,a 6te sam napravo 6tastliva da moga da kaja,4e naistina e stanalo !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време