За дома

Ретро любов

31.01.2011г. / 17 18ч.
Вергиния Генова
Ретро любов

И в нашите ширини вече посвикнахме да украсяваме не само за Коледа, но и по други поводи. Толкова спорният Св. Валентин също е един такъв романтичен повод да развихрим фантазията си.

Ако ни е омръзнала зимата, можем преди бяло червената Баба Марта да поукрасим тук там с нещо св. Валентинско. Не е задължително да обсипем офиса, магазина или дома си с розови сърчица и бели пухкави амурчета, можем да използваме и класическата дървена украса.

Дървените орнаменти, които можете да откриете и в магазина за художествени материали „Слънчоглед“ са много стилни и подходящи за всякаква украса.

  • Можете да декорирате старото огледало и да му придадете нов ретро стил. Да направите часовник от дървена къщичка за влюбени птици, която да отброява щастливите ви мигове заедно.
  • Да закачите на стената дърво с листа сърца, на което да закачате обеците си.
  • Или просто да нанижете едно шнурче дървени сърца за настроение или да направите картичка.

Хубавото на тези дървени орнаменти е, че са в естествен цвят. Ще намерите не само птички и сърчица, но и други изящни резбовани форми, от които можете да измайсторите дори нощна лампа.

Дървената украса е подходяща и за празника Трифон Зарезан и идеално ще се впише сред клончетата лоза и бъклицата с червено вино.

Това, което трябва да направите е да се разходите реално или виртуално до магазините на „Слънчоглед“ и ще ви дойдат нови свежи идеи за декорация.
А магазинът им в София изненадващо се е уголемил двойно и така има двойно повече място за всякакви интересни неща, включително и много нещица, които да ви вдъхват романтика и страст. Прочетете още:

Коментирай